Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 21:00

Ο Χρ. Αϊδαρίνης παρουσίασε στο Κιλκίς το Nouveau 2017

Ο εξαίρετος οινοποιός της Γουμένισσας Χρήστος Αϊδαρίνης παρουσίασε στο Κιλκίς το κρασί NOUVEAU εσοδείας 2017.
Η κεντρική παρουσίαση έγινε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 8μ.μ, στο καφέ Αμπαζούρ του Κιλκίς με τη συμμετοχή δεκάδων φίλων του κρασιού, συνοδεία και εκλεκτών και γευστικών εδεσμάτων που προσέφερε το Οινοποιείο Αϊδαρίνη.


Μιλώντας για το ιδιαίτερο αυτό κόκκινο κρασί, το NOUVEAU, ο Χρ. Αϊδαρίνης τόνισε τα πλεονεκτήματά του: φρέσκο, απαλό κρασί, φρουτώδες και αρωματικό, με ιώδεις ανταύγειες και απαλές τανίνες. Το μειονέκτημά του είναι πως δεν μπορεί να υποστεί την παλαίωση, όπως τα άλλα κόκκινα κρασιά, και πίνεται φρέσκο έως και 12 μήνες από την κυκλοφορία του, ενώ σερβίρεται στους 12-14 βαθμούς. Η οινοποίησή του γίνεται με τη βοήθεια της βιολογίας και όχι της χημείας και αποτελεί πρόδρομο των κρασιών που θα ακολουθήσουν.
Ο κ. Αϊδαρίνης τόνισε πως η φετινή χρονιά ήταν για τον αμπελώνα της Γουμένισσας από τις πλέον εξαιρετικές των τελευταίων χρόνων.
Η γιορτή για το NOUVEAU εσοδείας 2017 συνεχίστηκε σε καταστήματα εστίασης και καφέ σε όλη την πόλη του Κιλκίς που είχαν σήμα την αφίσα του οινοποιείου:
Stretto cafe, Boheme Espresso –Bar, Beer House Art Cafe, Tραταμέντο - Ποικιλία Γεύσεων, Τρυποκάρυδος Κιλκίς all day cafe Bistro, Coffee Factory
Friends cafe-bar, Μεζεδοπωλείο Μπαλσάμικο , Μεζεδοπωλείο ¨"Αραξοβόλι", Ταβέρνα "Σ'αναμμένα κάρβουνα", Cafe Bar "Oro Antico" και Sports Cafe "El Classico".
Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα και στην webTV της μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο από την παρουσίαση του κ. Αϊδαρίνη στο καφέ Αμπαζούρ.

Πολυμέσα