Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 1:46:16 μμ
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 15:04

Οι δικαιούχοι νέοι γεωργοί στο ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στη Διαύγεια οι πίνακες Δικαιούχων, Εν δυνάμει δικαιούχων, Επιλαχόντων και Απορριπτόμενων στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, ανά Περιφερειακή Ενότητα


Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης ένταξης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση ένταξής του και επίσης οι ΔΑΟΚ θα  ενημερώσουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάθε υποψήφιο και το μελετητή του σχετικά με τα επόμενα βήματα και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν.
Ειδικότερα η απόφαση Βεργίδη για το ν. Κιλκίς περιλαμβάνει:
1. Πίνακα δικαιούχων  για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών. Ο Πίνακας περιλαμβάνει 177 δικαιούχους συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 3.481.500,00 €.
2. Πίνακα εν δυνάμει δικαιούχων για τους οποίους απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών. Ο Πίνακας περιλαμβάνει 7 δικαιούχους συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 136.500,00 €.
3. Πίνακα επιλαχόντων  για τις αιτήσεις που είναι επιλέξιμες αλλά δεν καλύπτονται από τις διαθέσιμες πιστώσεις. Ο Πίνακας περιλαμβάνει 95 επιλαχόντες
4. Πίνακα Απορριπτόμενων με 14 μη επιλέξιμες αιτήσεις υποψηφίων.

 

Διαβάστε την απόφαση αναλυτικά εδώ

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιτλος: Το ονόματα όσων εντάσσονται, απορριφθέντων, επιλαχόντων στο πρόγραμμα