Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 11:58:29 πμ
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 21:08

Την Τετάρτη οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Παιονίας κατέρχονται στους δρόμους με τρακτέρ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του συλλόγου αγροτοκτηνοτρόφων Παιονίας "Εύζωνοι" θα συμμετάσχει σε σύσκεψη αντιπροσώπων της νεοσύστατης ομοσπονδίας συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας στον Τρίλοφο προκειμένου να διευθετήσουν τις τελικές διαδικασίες σύστασης - ίδρυσης της Ομοσπονδίας και να λάβουν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις τους.


Ο σύλλογος αγροτοκτηνοτρόφων της Παιονίας "Εύζωνοι" την Τετάρτη θα συνέλθει για να αποφασίσει κάθοδο στους δρόμους με τρακτέρ. Η αρχική απόφαση θέλει τους αγρότες να συνέρχονται σε πλατείες και δρόμους χωριών μέχρι να αποφασίσουν σε 2-3 μέρες τη συνένωσή τους και την περαιτέρω πορεία τους.
Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Παιονίας έχει προσκαλέσει και τους αγρότες του Κιλκίς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που εξαγγέλλει.

 

Πρόσκληση
Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Παιονίας "Εύζωνοι" προσκαλεί σε ενημερωτική συγκέντρωση τους αγρότες- κτηνοτρόφους την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ώρα 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. Θέματα της συγκέντρωσης είναι το ασφαλιστικό, φορολογικό και τα προγράμματα αγροτών.
Θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου.