Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 6:10:53 μμ

Αρθρογραφία

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 17:42

Ορεξη, μεράκι και θηλυκό μυαλό

Γράφτηκε από τον

Βρισκόμαστε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου κι από δίπλα μας κάθε λεπτό παρελαύνουν υποψηφιότητες...
Το δίλημμα που τις συνοδεύει όμως, νομίζω πως, είναι καθαρά δική μας υπόθεση, γιατί αυτό που οι εποχές μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε είναι το πως η ψήφος μας είναι η δύναμη μας.

Σε 1,5 μήνα έχουμε εκλογές. Ας μην κρυβόμαστε άλλο από τα προβλήματα. Καιρός να λάβει καθείς τον ρόλο του. Πλησιάζει η ώρα της ατομικής ευθύνης. Και αυτός ο Κεμάλ... ρε Μάνο, μας έπεισες από τα μικράτα μας ότι «πρέπει να τον καληνυχτίσουμε και ότι τίποτε δε μπορεί να αλλάξει»

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 00:19

Υπάρχει κι ενα όριο!

Γράφτηκε από τον

Ελάτε λοιπόν αγαπητοί μου υποψήφιοι και εν δυνάμει εκλεγμένοι! Ελάτε τώρα που γυρίζει! Επικαλούμαι την επιλεκτική σας ευαισθησία τώρα την προεκλογική περίοδο και περιμένω να ακούσω τις προτάσεις σας για λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων.

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 22:21

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται να ανασανει ξανά!

Γράφτηκε από τον
Είναι ο καιρός να αποκτήσει τον πραγματικό της ρόλο και να γίνει ο βασικός άξονας της ανάπτυξης της χώρας.  Να είναι κοντά στον πολίτη και δίπλα του. Να προχωρά και να αναπτύσσεται παράλληλα με τον πολίτη με συνεχή ανατροφοδότηση και συνεχή αναβαθμιση και σχεδιασμο του στόχου της.

Γράφει η Άννα Νικολαΐδου, πολιτικός μηχανικός, υποψήφια διμοτικός σύμβουλος με την "Ενωτική Δύναμη" του Δημήτρη Τσαντάκη.

 

Ταύτην ἐποίησε τὴν ἀρχὴν τῶν σημείων Ἰησοῦς ἐν Κανᾷ τῆς Γαλιλαίας καὶ ἐφανέρωσε τὴν δόξαν αὐτοῦ, καὶ ἐπίστευσαν εἰς αὐτὸν οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ.

Η «αρχή των σημείων» αναφέρεται για πρώτη φορά στον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας όπου ο Ιησούς φανερώνει την Θεϊκή του φύση. Όσα θα ακολουθήσουν άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Πέμπτη πρωί κατά τις 10 συναντώ στο δρόμο τον Νίκο Σερασκέρη.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 19:24

Οι γερμανικές επανορθώσεις στο προσκήνιο

Γράφτηκε από τον

=Η Βουλή των Ελλήνων την Τετάρτη, εξουσιοδότησε την ελληνική κυβέρνηση να διεκδικήσει από την Γερμανία τα χρεωστούμενα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου,

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 19:52

Γιώργος Ηλιάδης : Ο χρόνος στην κλεψύδρα

Γράφτηκε από τον

«Ο χρόνος στην κλεψύδρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών λιγοστεύει, καθώς απομένουν λιγότερο από δύο μήνες μέχρι την διενέργεια τους.
Σε αυτές οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν από μια πλειάδα υποψηφίων δημάρχων (πιθανότατα έξι) και ένα τεράστιο πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 21:04

Αναστάσιος Αμανατίδης : Προσωπικά ενθυμήματα

Γράφτηκε από τον

Ήταν νωρίς το βραδάκι, ένα ήσυχο καλοκαιρινό βράδυ του ’78 και στο γραφείο των ιατρών της Παθολογικής κλινικής, σε μέρα εφημερίας να βρίσκομαι με τον ακούραστο ειδικευόμενο γιατρό Νίκο Ξανθόπουλο, τον κατοπινό πετυχημένο παιδίατρο Κιλκίς.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 20:14

Ανδρέας Μακρίδης : "Ραντεβού στη λίμνη"

Γράφτηκε από τον

Ρίχνοντας μια ματιά στην ιστοσελίδα του δήμου Κιλκίς, εντύπωση μας έκανε η πρόσκληση προς τους δημότες για καθαρισμό της λίμνης Δοϊράνης την Κυριακή στις 14 Απριλίου. Το προσκλητήριο απευθυνόταν σε “εθελοντές, συλλόγους, φορείς και οικολογικές οργανώσεις”, οπότε είχε ενδιαφέρον να μετρήσουμε τις αντιδράσεις της τοπικής μας κοινωνίας. Πόσοι θα έδιναν το “Ραντεβού στη λίμνη”;