Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 9:19:13 πμ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 19:05

Δήλωση Καλλισθένης Πάκα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σήμερα μετά  την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών από το Πρωτοδικείο Κιλκίς αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ως δημοτική σύμβουλο, πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στην Εκλογική Περιφέρεια Κιλκίς με το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ»  με επικεφαλής τον  Δημήτρη Τσαντάκη. Ενα συνδυασμό  ισχυρό που θα συν – εργαστεί για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.

 

Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες  σταθήκατε δίπλα μου σε έναν αγώνα με πολλές ιδιαιτερότητες και για μία ακόμη φορά αποδείξατε τη  διαχρονική, βαθιά, ειλικρινή,  ουσιαστική και αδιάρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ ημών, την οποία κοιτώντας σας στα μάτια, δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τιμήσω στο ακέραιο.

Ευχαριστώ επίσης από τα βάθη της καρδιάς μο, όλους τους φίλους, τους συνεργάτες του γραφείου μου  και τους οικείους μου, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μου αυτή . Την επιτυχία μου  την αφιερώνω στους γονείς μου οι οποίοι από την παιδική μου ηλικία  μου διδαξαν τις αρχες της ειλικρίνειας , της ηθικής, της τιμιότητας, της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο . Αρχές αδιαπραγμάτευτες οι οποίες  αποτέλεσαν  τη δομή του αγώνα μου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω  ότι η αποχή ήταν δυστυχώς «παρούσα» και σε αυτές τις εκλογές αγγίζοντας στο Δήμο μας το υψηλότατο ποσοστό του 45 %  το οποίο σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προβληματίσει βάσιμα πολίτες και αυτοδιοικητικούς.

Απαντες γνωρίζετε  την  πολιτική μου ταυτότητα  την  οποία ουδέποτε  διαπραγματεύτηκα. Η καθαρή και ηχηρή ΝΙΚΗ  της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  στις  επικείμενες εθνικές εκλογές  απαιτεί  επαγρύπνιση όλων μας και όχι εφησυχασμό σε κάθε μάχη γαλάζιας απόχρωσης  που δίνεται μέχρι την 7 η Ιουλίου, αρχής γενομένης από αύριο.

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς .

Καλλισθένη Πάκα  - Κυμπαρίδη

Δικηγόρος