Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 8:32:51 πμ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 23:10

Δύο γάϊδαροι μάλλωναν σε ξένη αχυρώνα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Του Νίκου Σιάνα.

 

Πιστεύω πως η παραπάνω φράση ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτά που ακούσαμε και είδαμε από τις οθόνες μας την επόμενη ημέρα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.
Η απρόσμενη μεγαλειώδης, συγκλονιστική και ακηδεμόνευτη λαοσύναξη αποσυντόνισε τα δύο γαϊδ… συγνώμη κυβέρνηση και λοιπά κόμματα ήθελα να πω. Δεν το περίμεναν, ξαφνιάστηκαν, τάχασαν, είχαν σχεδόν πειστεί πως οι Έλληνες γονάτισαν.


Μεγάλη η αυταπάτη τους.  Λογάριαζαν και λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο».  Μάλωναν και μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα, πιστεύοντας πως έτσι θα μας σώσουν πως αγωνίζονται για το συμφέρον της πατρίδας μας, την οποία σχεδόν έχουν ξεπουλήσει! Έτσι όπως πάνε οι «σωτήρες» μας σε λίγο θα βγάλουν και εμάς τους ίδιους "στο σφυρί". Δέκα χρόνια τώρα και δεν μπόρεσαν να τα βρουν μεταξύ τους - ένα ελάχιστο πεδίο συναίνεσης και συνεννόησης.  Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και ο αχυρώνας ας πάει να καεί!
Δέκα χρόνια με μνημόνια, ατελείωτους φόρους και ξεπούλημα εθνικής περιουσίας, δέκα χρόνια και δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει έστω και ένα ΟΧΙ, έτσι για την τιμή των όπλων.
Και σαν μην έφταναν όλα αυτά τα ταπεινωτικά για τους  Έλληνες, είπαν να τους ταπεινώσουν ακόμη περισσότερο, παραδίδοντας ένα κομμάτι της ιστορίας τους στο τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων.
Όμως το μεγαλειώδες και συγκλονιστικό σε πλήθος και πάθος συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης τούς επανέφερε στην πραγματικότητα, τους υπενθύμισε ότι οι Έλληνες μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ανέχτηκαν πολλά σε καμία όμως περίπτωση δεν θα ανεχθούν και το ξεπούλημα των ιερών και οσίων του και αυτό βροντοφώναξαν γέροι και νέοι στη Θεσσαλονίκη.
Βροντοφώναξαν πως δεν θέλουν οι πολιτικοί να συμβιβαστούν για λογαριασμό του Έθνους, παραχωρώντας στο κρατίδιο των Σκοπίων το όνομα της Μακεδονίας με αντάλλαγμα το τίποτα! Τους υπενθύμισαν ακόμη πως οι Έλληνες είναι ένας λαός που δεν του αρέσει να αδικεί αλλά ούτε και να αδικείται, δεν διεκδικεί ούτε όμως και παραχωρεί!.
Έτσι η μεν κυβέρνηση – αριστερή γαρ- δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο πατριδοκάπηλους, ακροδεξιούς, φασίστες και εθνικιστές. Ο μόνος που απαλλάσσεται από τέτοιες κατηγορίες είναι ο κύριος Καμμένος.  Αυτός πήρε πιστοποιητικό πατριωσύνης από το Κ.Ε.Π. (Κέντρο Εκπαίδευσης Πατριωτών) του ΣΥΡΙΖΑ!
Τα συλλαλητήρια όταν δεν μας εξυπηρετούν δεν βοηθούν και δεν χρειάζονται μάς είπαν με τον γνωστό πια ανά τον κόσμο τρόπο τους, αυτόν  της κολοτούμπας.
Από την πλευρά οι της αντιπολίτευσης βλέποντας την λαοθάλασσα πήραν θάρρος, βγήκαν από τις κρυψώνες τους, βρήκαν πάλι τη λαλιά τους, θυμήθηκαν τον κυρίαρχο λαό τον μονίμως εξαπατημένο και προδομένο, αφού πρώτα κράτησαν στάση ορθολογιστική, δηλαδή βλέποντας και κάνοντας.
Αντί λοιπόν να ασχοληθούν με το δάσος οι αθεόφοβοι ασχολήθηκαν με το δένδρο.  Αντί να αναρωτηθούν τί ήταν αυτό που οδήγησε τόσο κόσμο στο συλλαλητήριο, αυτοί ασχολήθηκαν με τους ομιλητές (λες και ο κόσμος πήγε για αυτούς) τους καβαλάρηδες, μερικούς γραφικούς τύπους και τους χρυσαυγίτες, αυτό τους βολεύει, αυτό είδαν! Δεν είδαν και δεν άκουσαν την συσσωρευμένη οργή του λαού, δεν είδαν και δεν άκουσαν τις χιλιάδες των νέων και γέρων, εργαζόμενους και ανέργους, Μακεδόνες, Κρήτες, Θρακιώτες, Ρουμελιώτες, Έλληνες της διασποράς, όλοι μαζί μια γροθιά, τους βροντοφώναξαν κατάμουτρα, φτάνει πια, τέρμα το θέατρο και οι κοκορομαχίες μπροστά στις οθόνες.
Ο κόσμος θέλει ηγέτες και εσείς αποδείξατε πως δεν είστε.  Είστε αυτοί που μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα, σε έναν αχυρώνα που δεν αφήσατε ούτε άχυρο.
Στο συλλαλητήριο ακούστηκαν πολλά και διάφορα συνθήματα, με αυτά φυσικά που αφορούν το ονοματολογικό των Σκοπίων να επικρατούν.  Ένα σύνθημα όμως που ακούστηκε επίσης αρκετές φορές ήταν και το «αλήτες προδότες πολιτικοί» ένα σύνθημα που ελπίζω να μην ακουστεί και στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Τι δεν καταλάβατε λοιπόν από το συλλαλητήριο; Ο ελληνικός λαός σας ψηφίζει για να σταματήσει η κατηφόρα και το ξεπούλημα της χώρας, σταματήστε επιτέλους να εμπαίζετε τους Έλληνες,  η πατρίδα μας αιμορραγεί από παντού, οι νέοι εγκαταλείπουν τη χώρα και εσείς το χαβά σας. Κι αφού -τρομάρα σας- αλλάξατε και τα Βαλκάνια, σαν τον πεινασμένο που ονειρεύεται καρβέλια, θέλουν λένε την Ελλάδα ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια, ξεχνώντας προκλητικά πως την έχουν υποθηκεύσει για τα επόμενα εκατό χρόνια, τους Έλληνες να χρωστούν 100 δις στο κράτος, χιλιάδες άλλοι να ζουν με συσσίτια και επιδόματα και τις χιλιάδες πλειστηριασμούς προ των πυλών.  Αν αυτό δεν λέγεται φαντασίωση τότε δεν ξέρω τι είναι.
Σε κάθε περίπτωση η χώρα μας βρίσκεται εδώ και χρόνια στα σχοινιά, δέχεται από παντού χτυπήματα χωρίς δυνατότητα ανταπόδοσης γιατί της έχουν δέσει τα χέρια και τα πόδια. Ο κόσμος που πήγε στο συλλαλητήριο πέραν του ονοματολογικού, πήγε επειδή είχε ανάγκη να φωνάξει, δεν αντέχει άλλο την βουβαμάρα με την οποία έχει αποδεχθεί όλα αυτά που συνέβησαν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αλλά και τα λόγια τα ψεύτικα τα μεγάλα των πολιτικών.  Κουράστηκαν οι Έλληνες να σας βλέπουν να μαλώνετε σε ξένο αχυρώνα!
Υ.Γ.: Η πατρίδα μας έχει αρκετά και σοβαρά προβλήματα, ας μην φορτωθούμε ένα ακόμη που δεν είναι καν δικό μας.
Χρέος των πολιτικών και όλων μας να προστατεύσουμε τη χώρα από ένα ακόμη διχασμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Στην μακεδονική γλώσσα" Ρευματοειδής αρθρίτιδα »