Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, 1:46:11 μμ
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 20:56

Γεννηθήκαμε γυναίκες και μας αρέσει…πολύ!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από την Κωνσταντίνα Γεράκη.

Είπα σήμερα να γράψω κι εγώ για την ημέρα της γυναίκας, έτσι επετειακά, καθώς σε λίγες μέρες μας γιορτάζουν παγκοσμίως.
Δεν θα αναφερθώ στα τετριμμένα στους αγώνες που δώσαμε για ισότητα κτλ, αυτά είναι γνωστά, αυτό που δεν γνωρίζουν οι άντρες είναι πως το να είσαι γένους θηλυκού είναι απόλαυση!


Αλήθεια είναι πολύ όμορφο να είσαι γυναίκα. Μερικές φορές αγανακτείς και λες ότι στην επόμενη ζωή θα ήθελα να γεννηθώ άντρας, αλλά αν το καλοσκεφτείς το να είσαι γυναίκα, είναι μεγάλο προνόμιο, χωρίς βέβαια να υποβαθμίζουμε το ισχυρό φύλο ή να το βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.
Γεννηθήκαμε γυναίκες και μας αρέσει. Μας αρέσει πάρα πολύ!
Γιατί;
Το κυριότερο είναι πως νιώθουμε την χαρά της μητρότητας, ζούμε την πιο ιερή στιγμή της ύπαρξής, βγάζοντας από τα σωθικά μας μια νέα ζωή! Αυτό είναι μεγάλο προνόμιο και όσες είναι μητέρες μόνο, μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ. Αν κάνει ένα φλας μπακ μια μητέρα και αναλογιστεί την πιο δυνατή στιγμή στη ζωή της, σίγουρα θα είναι αυτή που ένα πλάσμα ξεπετάγεται από μέσα σου.
Είμαστε γυναίκες και χαιρόμαστε πολύ, γιατί μας βάφτισαν ασθενές φύλο και εμείς αποδείξαμε και συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε πως είμαστε ισχυρές, δυνατές, επίμονες, έξυπνες, θαρραλέες και άξιες να κερδίσουμε αγώνες μέχρι να πετύχουμε τους σκοπούς που θέτουμε. Βέβαια δεν λείπουν οι στιγμές που κάνουμε τις αδύναμες.. αλλά μόνο για να κερδίσουμε την προσοχή των ανδρών, ή κάποιες φορές έτσι γιατί θέλουμε περισσότερα χαδάκια..
Είμαστε γυναίκες και κατέχουμε τα σκήπτρα της ομορφιάς, τυχαία μας λένε το ωραίο φύλο; Έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε με την εξωτερική μας εμφάνιση, να προκαλούμε το θαυμασμό όταν το θελήσουμε και να κάνουμε κάτι αντράκια να χάνουν τα λόγια τους. Τώρα αυτό που με ανησυχεί είναι η ερώτηση που μου κάνουν αντιπρόσωποι του ισχυρού φύλου, για το αν φορούν την σωστή αντιρυτιδική κρέμα..Βρε είστε άντρες καταλάβετέ το, σας λατρεύουμε επειδή έχετε διαφορές με εμάς, κι αν δώσατε ένα κάρο λεφτά για λέιζερ αποτρίχωση στα πόδια, λυπάμαι που θα σας την χαλάσω, αλλά κυκλοφορεί η άποψη μεταξύ γυναικών πως αν θέλω να πιάσω αποτριχωμένο πόδι, έχω το δικό μου..
Είμαστε γυναίκες και το απολαμβάνουμε γιατί είναι πολύ ωραίο να σου δίνουν την σειρά τους οι άντρες, να σταματούν για να περάσεις, να σου φέρονται με άψογο τρόπο σε υπηρεσίες, να φρενάρουν για να διασχίσεις το δρόμο και συγχρόνως να τους βλέπεις (κάτω από τα μαύρα γυαλιά) να σε κοιτάνε με θαυμασμό, να σου χαμογελάνε καθώς σου απευθύνουν το λόγο ενώ πριν ένα λεπτό βρίζανε τους πάντες… είναι πολύ ωραίο και συγχρόνως διασκεδαστικό.
Ομορφαίνουμε τον κόσμο, του δίνουμε χρώμα και συγχρόνως το μυαλουδάκι μας παίρνει 1800 στροφές το δευτερόλεπτο. Και κάποιες φορές θυμηθείτε το αυτό, το ότι επιλέγουμε το ντεκαπάζ δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Τέλος, τι λένε για κάθε μεγάλο άντρα;
Πίσω του κρύβεται μια γυναίκα, γιατί μια γυναίκα όλα τα μπορεί και είναι ικανή για τα καλύτερα αλλά και για τα χειρότερα..
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!