Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017, 9:49:46 πμ
Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 21:09

Δεύτερη θέση για τις Γυναίκες του Κιλκισιακού

Γράφτηκε από τον

Στο πρώτο τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη της Καστοριάς έλαβε μέρος η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού το σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου.
Σε αυτό συμμετείχαν επίσης η τοπική Δόξα Αμπελοκήπων, η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και οι Πιέριδες Μούσες. Ο Κιλκισιακός κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

H Iερά Μητρόπολις Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργάνωσαν  για 3η χρονιά τον αγώνα δρόμου 9.700μ με την επωνυμία «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου». O αγώνας διεξήχθη για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 17 Ιουνίου. Αφετηρία ήταν το μνημείο του Αποστόλου Παύλου στη Μεθώνη και τερματισμός η Αρχαία Πύδνα.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε  φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για τις ηλικίες από 2004 έως 2012  γεννηθέντων με την ονομασία  1o HWARANG KINDER GAMES  .

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 09:52

Άλλη μια μαχητική βραδιά για το Kinesis Fight Club

Γράφτηκε από τον

Στο αμφιθέατρο Λόφου Κιλκίς στις 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ακόμα μια αγωνιστική βραδιά με διοργανωτή το Kinesis Fight Club. Το πρόγραμμα περιείχε αγώνες παιδικούς,

Το κύριο αγώνισμά του είναι η δισκοβολία, αλλά ο Κυριάκος Ζώτος του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών κατόρθωσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στην Πάτρα να συντρίψει το ατομικό του ρεκόρ στη σφαιροβολία και ταυτόχρονα να αναδειχθεί πανελληνιονίκης.

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 09:51

Στο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών ο Άθλος

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Πολίχνης Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.)

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 09:50

Σε φιλικούς αγώνες tae kwodo με 28 αθλητές η Τόλμη

Γράφτηκε από τον

Φιλικοί αγώνες Taekwondo παμπαίδων-παγκορασίδων γεν. 2008,2009,2010,2011,2012 και παίδων-κορασίδων γεν. 2005,2006,2007 διεξήχθησαν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης. 

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 00:30

Αγώνες Θεσμός τα Ελευθέρια στίβου του ΓΑΣΚ

Γράφτηκε από τον

Τα πιο λαμπρά «Ελευθέρια» από καταβολής του θεσμού , διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 10 Ιουνίου στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας & με την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.  
Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης του Κιλκίς κατέφερε να προσελκύσει να αγωνιστούν περισσότερους από πεντακόσιους αθλητές και αθλήτριες, που εκπροσώπησαν 53 διαφορετικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα, ενώ οι σχεδον ιδανικες καιρικές συνθήκες, συνέβαλαν ωστε να  σημειωθουν εξαιρετικές επιδόσεις στα περισσότερα από τα αγωνίσματα με το επίπεδο του συναγωνισμού να είναι παντού πολύ υψηλό.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε στο 6ο μεγάλης εμβέλειας Τουρνουά Grass Volley που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδά στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά σε συνεργασία με τον δήμο Λαγκαδά.
Ο Δήμος Λαγκαδά και η διοίκηση των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά για άλλη μια χρονιά παραχώρησαν στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές τον καταπράσινο χώρο των Λουτρών ο οποίος πλημμύρισε από χαμόγελα και φωνές μικρών παιδιών.

Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 21:57

Ά.Σ. tae kwon do I.T.F.Μαυρονεριου: Εξετάσεις προαγωγής ζωνών

Γράφτηκε από τον

Ο Ά.Σ. tae kwon do I.T.F.Μαυρονεριου πραγματοποίησε εξετάσεις προαγωγής ζωνών  στο  κλειστό γήπεδο του Αγιονεριου.  Όλα τα παιδιά, αθλητές και αθλήτριες επέδειξαν των καλλητερο τους εαυτό. Πλήθος  κόσμου παρακολούθησε τις εξετάσεις και οι γονείς έμειναν  ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις των παιδιών.
Στις εξετάσεις παραβρέθηκε ο πρόεδρος τις Ομοσπονδίας tae kwon do I.T.F. Α.Ο.Τ.Ε. Αναστάσιος Βαλασιάδης ο οποίος τίμησε   με την παρουσία του τις προαγωγικές εξετάσεις .Ο σύλλογος τον ευχαριστεί πολύ θερμά και από την καρδιάς.
Τέλος  ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να δοθεί στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και είναι πάντα δίπλα τους.Το tae kwon do triton Ά.Σ.Μαυρονεριου Κιλκις έπειτα από τις εξετάσεις και μια Χρόνια γεμάτη επιτυχίες  θα κλείσει τις πόρτες του για το καλοκαίρι.
 Ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Σελίδα 1 από 246