Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 4:23:32 μμ
Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 20:34

ΚΔΑΠ Ατέρμων Κιλκίς, ATERMON GYMNASTICS | Σε άλλο επίπεδο !!!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγχαρητήρια στον Markos Magdalianidis & Meropi Charalampidou

 

για το εξαίρετο σύνολο που παρουσίασαν τα δύο τμήματα του Ατέρμονα και κατέπληξαν όλο το ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ΔΑΚ ΕΥΟΣΜΟΥ (Βούλα Πατουλίδου) κατά την διάρκεια του EGO White Tower Gym Festival

2ο τουρνουά "Επίσκυρος"

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά "Επίσκυρος" στις υπέροχες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου "Ατερμων" με απόλυτη επιτυχία. Πρωταθλήτριες ομάδες στις Κ14 η ΤΣΣΚ ΣΟΦΙΑΣ και στις Κ12 η Αλβανική Vlaznia. Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές,αλλά και σε όλους τους αθλητές και αυτούς που παρακολούθησαν το τουρνουά.Συγχαρητήρια επίσης σε ολους αυτούς που εργάστηκαν ακατάπαυστα για να ερθει αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στις 22-25 Ιουνίου.

 

ΤΟ ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ

Από 11-12 Μαιου με πέντε τμήματα (Ζωγραφικής – Καλλιτεχνικών – Ρομποτικής
Ενόργανης – και Combat Ju-Jitsu )το ΚΔΑΠ θα βρίσκεται και θα συμμετέχει ενεργά
Με τα παραπάνω τμήματα

Διαβάστηκε 723 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 20:44
Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr