Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:16:42 μμ
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 15:31

Ο Κιλκισιακός καταγγέλλει υπονόμευσή του

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κιλκισιακός» βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει δημοσίως την «υπόγεια» δραστηριότητα γνωστού επιχειρηματία του χώρου του ποδοσφαίρου και αθλητισμού, διά της οποίας, και στο πλαίσιο ενός κακώς εννοούμενου και μη υγιούς ανταγωνισμού, επιδιώκει να «κερδίσει» πόντους, όχι στηρίζοντας ευθέως τον δικό του φορέα αλλά…υπονομεύοντας διά της «πλαγίας» οδού τον Κιλκισιακό!

 

Ο εν λόγω «κύριος» πλευρίζει το τελευταίο διάστημα συστηματικώς επίλεκτους ποδοσφαιριστές καθώς και στελέχη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας, «τάζοντάς» τους «λαγούς με πετραχήλια», για να προσχωρήσουν στον φορέα του, ενώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει με περίσσεια αλαζονεία, ότι… θα «σβήσει» τον Κιλκισιακό!

Τόσο ο ίδιος όσο και κάθε επίδοξος μιμητής του θα πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του τα εξής πολύ απλά:

Ο Κιλκισιακός δεν είναι… «ομαδούλα σειράς». Δεν είναι καν μία απλή ομάδα. Με μία σχεδόν 60χρονη διάρκεια ζωής, είναι η ίδια η ιστορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, ο ιστορικός ποδοσφαιρικός «πρεσβευτής» του νομού, ο ποδοσφαιρικός «σημαιοφόρος» του, το ποδοσφαιρικό σύμβολό του.

Είναι ο σύλλογος με τις λιγότερες παρουσίες στο τοπικό πρωτάθλημα, καθώς στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του αγωνιζόταν στα εθνικά πρωταθλήματα, με μόνο αυτό της α εθνικής να λείπει από την συλλογή του.

Είναι ο σύλλογος, που ανέδειξε τον μεγαλύτερο αριθμό ταλέντων του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, τα οποία εν συνεχεία διακρίθηκαν σε όλα τα επίπεδα, πανελλήνια και διεθνή.

Έχει παρελθόν, έχει παρόν, έχει και μέλλον, καθώς, όντας ήδη προ πολλού το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «φυτώριο» το νομού, έχει δημιουργήσει μια υποδομή λειτουργίας του, ως τέτοιου, που σχεδόν εκμηδένισε την έξωθεν εξάρτησή του.

Την τελευταία δεκαετία πέρασε από διάφορες «Συμπληγάδες» και αντιμετώπισε τα προβλήματα και τις δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι σύλλογοι, όταν διανύουν μεταβατικές περιόδους, ακόμη και οι πιό ισχυροί και κορυφαίοι.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει, ότι ο Κιλκισιακός έπαυσε να είναι…ο Κιλκισιακός, όπως ακριβώς ισχύει και με ονόματα σαν της ΑΕΚ ή του Άρεως, για να μην

αναφερθούμε σε πάμπολλα άλλα παραδείγματα ομάδων, με τις οποίες συνυπήρξε στα εθνικά πρωταθλήματα και σήμερα «βολοδέρνουν» στην αφάνεια.

Ο Κιλκισιακός, ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος, είτε το θέλουν είτε όχι κάποιοι όψιμοι «λάτρεις» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά και, πάνω από όλα, λάτρεις της…τσέπης τους.

Και ως μεγάλος σύλλογος θα αντιμετωπίσει και στην παρούσα φάση τα όποια «τρωκτικά». Από την μία επικεντρωνόμαστε στην διαρκή προσπάθεια διατήρησης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και αξιοπιστίας της ομάδας, επιστροφής της στον χώρο των εθνικών κατηγοριών και εκ νέου εδραιώσεως σε αυτές, και μόνιμης πλέον λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της.

Από την άλλη, «προσπερνάμε» κάθε «άσφαιρη» φραστική επίθεση, από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Όταν, δηλαδή, κάποιος λέγει κάποια πράγματα για τον Κιλκισιακό, απλώς γιά… να πει κάποια πράγματα για τον Κιλκισιακό.

Όμως, όσοι προσπαθούν να τον μειώσουν ή να του προκαλέσουν από το τίποτε προβλήματα, με ύπουλα «χτυπήματα κάτω από την μέση», οφείλουν να βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι και η υπομονή έχει όρια, και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ανεξάντλητη.

Ας εμπεδώσουν, ότι «δεν τους παίρνει» να εκλαμβάνουν την καλοπιστία, την καλή προαίρεση, την ανεκτικότητα και την μεγαλοψυχία ως αδυναμίες.

Εφ’ όσον επιμένουν στις «πλάγιες» μεθοδεύσεις και «πισώπλατες μαχαιριές», ας είναι βέβαιοι, ότι θα μας «βρουν απέναντι» και ότι θα είμαστε αμείλικτοι μαζί τους, όσον αφορά στην διά παντός νομίμου μέσου προάσπιση των συμφερόντων του Κιλκισιακού, πάντα στο πλαίσιο των όσων ορίζουν η αξιοπρέπεια αλλά και η ευπρέπεια.

Με τον Κιλκισιακό δεν μπορεί να «παίζει» κανείς, ει μη μόνον όσοι τον αντιμετωπίζουν εντός των αγωνιστικών χώρων».

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 548 φορές
Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr