Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:48:25 μμ

Χρυσή Πανελληνιονίκης η Φουλεδάκη Μαρία και αργυρός πανελληνιονίκης ο Κουτσός Αριστείδης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 19:45

Στους Αγώνες Φιλίας με διακρίσεις ο ΓΑΣ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5/5 οι 7οι Αγώνες Φιλίας στην Κατερίνη.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση , ο αθλητής του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800 μ

Το Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων» μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση Παιδικών Τουρνουά Ποδοσφαίρου με υψηλό ποιοτικό επίπεδο.
Φέτος όμως με το Τουρνουά «Επίσκυρος» απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει τις … επιτυχίες του.

Την 1η θέση στο Τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Απόλλων Ευρωπού κατάφερε να κατακτήσει το τμήμα «Ατλέτικο» στην κατηγορία Κ12 όπου συμμετέχει.

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 14:45

Αγωνιστική πρεμιέρα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Οι αγώνες στίβου με την επωνυμία 7οι “Αγώνες Φιλίας" διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Μαΐου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με μεγάλη πολύ συμμετοχή αθλητών και αθλητριών αλλά και καλές επιδόσεις. Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Αρχέλαο Κατερίνης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας για τις Ακαδημίες των Σωματείων και έχουν στόχο τη μύηση των μικρών παιδιών στην αγωνιστική δραστηριότητα και τη δημιουργία σχέσεων φιλίας μεταξύ των αθλητών-τριών, των προπονητών, των παραγόντων και γενικά των Σωματείων.

Οι μπλε μαχητές Εν δράση εκπαιδευτες και αγωνιστικοί αθλητές μαζί έτοιμοι για τα πάντα.

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 20:34

ΚΔΑΠ Ατέρμων Κιλκίς, ATERMON GYMNASTICS | Σε άλλο επίπεδο !!!

Γράφτηκε από τον

Συγχαρητήρια στον Markos Magdalianidis & Meropi Charalampidou

Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, το οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Πολύ σημαντικές διακρίσεις από Δόκιμο Αστυφύλακα που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για άλλη μια φορά.
Στους αγώνες στίβου των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ο Δόκιμος Αστυφύλακας Παπαδόπουλος Παύλος,