Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 1:31:55 πμ

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της δομής μας στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids 21ης Ιουνίου 20 η επίδειξη του παιδικού τμήματος της ενόργανης γυμναστικής από τις μικρές μας αθλήτριες και οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών των παιδικών τμημάτων καράτε του γυμναστηρίου Kinesis-Gym.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 22:29

Atermon: Μετράμε αντίστροφα για το 1st Community Tournament Atermon 2018

Γράφτηκε από τον

H ακαδημία Atermon Football Community | ATERMON A.F.C με το τεχνικό της επιτελείο διοργανώνει το 1st Community Tournament Atermon 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στις 29 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2018. Ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης και Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ατέρμονα είναι ο κος. Σάββας Κωφίδης πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 23:14

Ακαδημία Μπάσκετ Ατρόμητοι Δ.Ε. Γαλλικού

Γράφτηκε από τον

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν στο κλειστό του Καμπάνη (πρώην Δήμου Γαλλικού) στην καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Παντελεήμονα, το Γαλλικό, το Περιστέρι, την Ξυλοκερατιά και το Πεδινό του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο. Όπως και αγώνα επίδειξης ανάμεσα στην ομάδα μίνι κοριτσιών και στις μητέρες της ακαδημίας και έναν αγώνα all star μεταξύ ανδρικού και παιδικού τμήματος.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 23:07

Ο Άθλος Κιλκίς στο 4ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Πολίχνης το 4ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).
Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 23:01

Κιλκισιακός: Κολυμβητές εν δράσει!

Γράφτηκε από τον

Το ΚΔΑΠ Κιλκισιακός ξεκίνησε τα μαθήματα κολύμβησης στις όμορφες εγκαταστάσεις του CARABUS.
Δύο επαγγελματίες εκπαιδευτές κολύμβησης περιμένουν καθημερινά τα παιδιά σας, για να τους φέρουν κοντά στο στοιχείο του νερού διδάσκοντάς τους τα πάντα για αυτό το πολύ ωραίο άθλημα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών Γυμνασίων Κιλκίς που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής .
Στους αγώνες συμμετείχαν 156 μαθητές και 122 μαθήτριες από τα Γυμνάσια του Δήμου Κιλκίς και Παιονίας (278 συνολικά μαθητές και μαθήτριες από 13 γυμνάσια).

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 23:01

Διάκριση του Αρ. Κουτσού της Τόλμης

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη διάκριση του αθλητή Αριστείδη Κουτσού του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στο 1st WTE Multi European Games που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη ( Βουλγαρία ) από 2 έως 10 Ιουνίου 2018.
Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα είχε δυο χαρακτήρες με τις κατηγορίες που διεκδίκησαν για να πάρουν το εισιτήριο συμμετοχής στο πανευρωπαϊκό και για τη βαθμολογία Ολυμπιάδας από το G1 οι κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών under21 και ανδρών-γυναικών.

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 22:59

Πρώτευσαν τα κορίτσια του Αίαντα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στο 2ο Τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσαν ο Β.Α.Ο. Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος & ο Σύλλογος Αποφοίτων Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε ως προσκεκλημένη η ομάδα του Αίαντα Κιλκίς το Σάββατο & την Κυριακή 16-17 Ιουνίου.

Τα Ευαγγελίδεια – Σπανίδεια 2018, ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση από το σύλλογο ΟΚΑ Καβάλας, για να τιμήσουν το Δημήτρη Ευαγγελίδη και τον Κώστα Σπανίδη. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στους αγώνες του στίβου, πήραν μέρος πάνω από 600 παιδιά αγόρια και κορίτσια μέχρι 13 ετών και από τη διοργάνωση δε μπορούσε να απουσιάζει ο ΓΑΣ Κιλκίς , οποίος είναι και “αδελφοποιημένος” σύλλογος με τον ΟΚΑΚ , με τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες του να πραγματοποιούν, για ακόμη μια φορά, πολύ καλές εμφανίσεις.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε με αθλήτριες των ακαδημιών του (5 ομάδες + Παγκορασίδες Β) στο 7o Grass Mini Volleyball, που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδάς στον καταπράσινο χώρο των Ιαματικών Λουτρών του Δήμου Λαγκαδά.
Στο πετυχημένο αυτό τουρνουά που έγινε θεσμός πλέον στο Ν. Θες/νίκης συμμετείχαν Τετρακόσια περίπου κορίτσια και αγόρια από 12 σωματεία με 72 ομάδες. Αγωνίστηκαν επί δύο ώρες σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον με θεατές πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος.