Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018, 9:47:01 πμ
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008 13:56

Ο «Μακεδονικός» Δροσάτου τίμησε αθλητές στο χορό του

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου και της Ακαδημίας «Μακεδονικός» Δροσάτου, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Δειλινά». Με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής, αθλητών του Συλλόγου και της Ακαδημίας, οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά, όπου η διοίκηση του φορέα τίμησε για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, τον Κώστα Λαγονίδη, καθώς και τον ποδοσφαιριστή του «Μακεδονικού», Γιώργο Παναγιωτίδη, για την επί 33 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία του στο γήπεδο και στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του νομού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο λόφο του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης.Στην συγκεκριμένη τοποθεσία διεξήχθη για πρώτη φορά η εν λόγω διοργάνωση, η οποία επελέγη λόγω της ακαταλληλότητας του εδάφους στο λόφο του Ηρώου της Μάχης του Κιλκίς, αποτέλεσμα του βροχερού καιρού.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:33

Εντυπωσιακοί με τους Πράσινους

Γράφτηκε από τον

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες που έδωσαν με τα αντίστοιχα τμήματα των δύο μεγάλων της Αθήνας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σε Πειραιά και Παιανία αντίστοιχα, στις ηλικίες Παίδων και Προπαίδων. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου η Κιλκισιώτικη Ακαδημία βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού,στου Ρέντη, όπου κατάφερε να νικήσει και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες τους τα αντίστοιχα γκρουπ της Πειραιώτικης ΠΑΕ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2007 04:17

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν οι του Κιλκισιακού

Γράφτηκε από τον
 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο πραγματοποίησε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία της διοίκησης του Κιλκισιακού, μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο Ν. Στανημερόπουλο και τα μέλη Γιωρ. Γοριδάρη, Σπ. Πολυχρονιάδη, Μηνά Παπαδόπουλο και Δημ. Χατζησταύρου. Οι διοικούντες την ιστορική ομάδα του Κιλκίς, ενημέρωσαν τον πρόεδρο του ΕΒΕ Π. Τονικίδη για τους στόχους που έχουν θέσει, προκειμένου ο Κιλκισιακός να επανέλθει στη θέση που του αξίζει, να δημιουργήσει τμήματα υποδομών, να ξαναφέρει τον φίλαθλο κόσμο κοντά του κ.α.
Σελίδα 300 από 300