Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 4:55:52 πμ
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:59

Ο Αθλητισμός συνώνυμο της ανθρώπινης αλληλεγγύης

Γράφτηκε από τον

Ευχές και δώρα, όπως απαιτεί το έθιμο κατά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά κυρίως ψυχική δύναμη και κουράγιο προσέφεραν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου σε ασθενείς του Νοσοκομείου Κιλκίς την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:46

Στο Κρούσοβο ο ΑΕΤΟΣ

Γράφτηκε από τον

Στο ορεινό βλαχοχώρι των Σκοπίων, στο Κρούσοβο, βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, για ένα εορταστικό τουρνουά μπάσκετ με ομάδες της γειτονικής χώρας. Το καταπληκτικό χιόνι στον όμορφο παραδοσιακό οικισμό, που συνάντησαν οι αθλητές του συλλόγου, έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη την παραμονή τους ανάμεσα στο δάσος από έλατα και οξιές, ενώ και στον αθλητικό τομέα τα πήγαν περίφημα, δίνοντας δυο αγώνες, με μια νίκη και μια ήττα, με την ισχυρότερη από αυτούς ομάδα της Ακαδημίας μπάσκετ των Σκοπίων.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:33

ΓΑΣΚ: Ψηλά και φέτος στη στατιστική

Γράφτηκε από τον

Η πολύ καλή αγωνιστική χρονιά για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς το 2008 επιβεβαιώθηκε και από τη στατιστική, αφού πριν λίγες ημέρες η στατιστική υπηρεσία του ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες λίστες με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της περασμένης χρονιάς.

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2009 13:52

Ποδοσφαιρική συνάντηση φιλίας «Ποντιακού» Αγίου Χαραλάμπου

Γράφτηκε από τον

Ποδοσφαιρική συνάντηση φιλίας οργάνωσε ο «Ποντιακός», ποδοσφαιρικός σύλλογος Αγίου Χαραλάμπους. Τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του «Ποντιακού» έδωσαν φιλικό αγώνα με την ομάδα της Δοϊράνης της FYROM, μέσα σ’ ένα κλίμα αδελφοσύνης και αγαστής γειτνίασης. Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμία σημασία. Αξία έχουν οι στιγμές που πέρασαν οι αθλητές μέσα και έξω από το γήπεδο, καθώς και στο γεύμα φιλίας που παρέθεσε η γειτονική ομάδα στους ποδοσφαιριστές του «Ποντιακού».

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008 14:11

Μετάλλια για «Τόλμη»

Γράφτηκε από τον

Πανελλήνιο κύπελλο Taekwon Do WTF της Ελληνικής Ομοσπονδίας με την επωνυμία «Σταμάτης Κάσσης» ανδρών - γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου Χαλκιδικής στις 12-13 και 14 Δεκεμβρίου 2008. Σήμερα οι σύλλογοι ανέρχονται στους 400 συνολικά στις δύο ενώσεις (Βορείου και Νοτίου Ελλάδος). Ο Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς ανήκει στην ένωση Β. Ελλάδος και συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.ΟΤ).

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008 13:56

Ο «Μακεδονικός» Δροσάτου τίμησε αθλητές στο χορό του

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου και της Ακαδημίας «Μακεδονικός» Δροσάτου, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Δειλινά». Με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής, αθλητών του Συλλόγου και της Ακαδημίας, οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά, όπου η διοίκηση του φορέα τίμησε για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, τον Κώστα Λαγονίδη, καθώς και τον ποδοσφαιριστή του «Μακεδονικού», Γιώργο Παναγιωτίδη, για την επί 33 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία του στο γήπεδο και στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του νομού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο λόφο του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης.Στην συγκεκριμένη τοποθεσία διεξήχθη για πρώτη φορά η εν λόγω διοργάνωση, η οποία επελέγη λόγω της ακαταλληλότητας του εδάφους στο λόφο του Ηρώου της Μάχης του Κιλκίς, αποτέλεσμα του βροχερού καιρού.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:33

Εντυπωσιακοί με τους Πράσινους

Γράφτηκε από τον

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες που έδωσαν με τα αντίστοιχα τμήματα των δύο μεγάλων της Αθήνας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σε Πειραιά και Παιανία αντίστοιχα, στις ηλικίες Παίδων και Προπαίδων. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου η Κιλκισιώτικη Ακαδημία βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού,στου Ρέντη, όπου κατάφερε να νικήσει και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες τους τα αντίστοιχα γκρουπ της Πειραιώτικης ΠΑΕ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2007 04:17

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν οι του Κιλκισιακού

Γράφτηκε από τον
 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο πραγματοποίησε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία της διοίκησης του Κιλκισιακού, μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο Ν. Στανημερόπουλο και τα μέλη Γιωρ. Γοριδάρη, Σπ. Πολυχρονιάδη, Μηνά Παπαδόπουλο και Δημ. Χατζησταύρου. Οι διοικούντες την ιστορική ομάδα του Κιλκίς, ενημέρωσαν τον πρόεδρο του ΕΒΕ Π. Τονικίδη για τους στόχους που έχουν θέσει, προκειμένου ο Κιλκισιακός να επανέλθει στη θέση που του αξίζει, να δημιουργήσει τμήματα υποδομών, να ξαναφέρει τον φίλαθλο κόσμο κοντά του κ.α.
Σελίδα 333 από 333