Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 8:50:43 πμ

Στο φύλο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ της 4 Ιουλίου ο άλλοτε πρόεδρος του Κιλκισιακού Αναστάσιος Αμανατίδης παρουσίασε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο που τον διακρίνει, ίσως την πλέον ιστορική νίκη της ιστορίας του Κιλκισιακού, εναντίον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Νίκη που βρήκε τον Κιλκισιακό στην νέα περίοδο και πάλι στην Β΄Εθνική.

Αναχώρησε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου για τη Λευκωσία, η αποστολή των αθλητών και των αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδας- Κύπρου.

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 00:35

Πανέτοιμος ο Κιλκισιακός για τη νέα χρονιά!

Γράφτηκε από τον

Με αμείωτους ρυθμούς οι διοικούντες του Κιλκισιακού εργάζονται όλο αυτό το διάστημα, και ετοιμάζουν το αγωνιστικό πλάνο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο διαρκώς εξελίσσεται... Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μια βασική παράμετρος και προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση των στόχων μιας οργανωμένης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς που εμπιστεύονται την Ακαδημία Αλεξανδρος Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική Κατηγορία αναλαμβάνει ο κύριος Βασίλης Σπυρογιάννης.
-Απόφοιτος του Τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσ/νικης με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Οργανισμών και Φορέων της Εκπαίδευσης και στη Δημόσια Διοίκηση, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 22:53

Μαθήματα κολύμβησης στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η κολυμβητική Παιδεία είναι μια βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των μαθησιακών σκοπών του αθλήματος.
Η ποιότητα των εγκαταστάσεων καθώς και η κατάρτιση των εκπαιδευτών επίσης δυο αδιαμφισβήτητες παράμετροι.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 23:06

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών για τους αθλητές της Τόλμης

Γράφτηκε από τον

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών ταεκβοντό διεξήχθησαν στον Α.Σ ‘ Η Τόλμη’ Κιλκίς στις 25 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα Μητρόπολης (πρώην Νομαρχία Κιλκίς).

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 23:02

Νέα διοίκηση στον Α.Ο.Κ. Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Διεξήχθη την Πέμπτη, 5 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας, Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας για τα επόμενα δύο έτη.

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Carabus η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017-2018 του ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:46

Οι αδελφές Κώστογλου στην προεθνική Κορασίδων

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη διάκριση για τις αθλήτριες βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς καθώς οι αδερφές Κώστογλου Σοφία και Σταυρούλα επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις της προεθνικής Κορασίδων που θα γίνουν Παρασκευή & Σάββατο 20-21/7.