Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 1:42:22 πμ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:54

Τουρνουά αντισφαίρισης στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε το 3ο Tουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινκ-πονκ) την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στις 9:00 μ.μ., που διοργανώθηκε από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιο Τρύφωνα» Γουμένισσας, στα πλαίσια των 44ων Θεοτοκείων. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου που αποτελούνταν από ερασιτέχνες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο πρωταρχικός στόχος, το παιχνίδι και η ψυχαγωγία.

Πρόσκληση για συμμετοχή στην εθνική ομάδα του Kick Boxing, έλαβαν δύο μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Συγκεκριμένα, στους Άνδρες στα -60 κιλα ο αθλητής  του Κιλκίς Ανανιάδης Σίμος , θα είναι ο ένας από τους αθλητές που θα πλαισιώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία στην πόλη Γκιορ το διάστημα από 23 έως 31 Αυγούστου. Η συμμετοχή θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή καθώς πριν λίγες μέρες  συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της  Bangkok της Ταϊλάνδης , με την Ομοσπονδία του Muay Thai όπου κατέλαβε την 10η θέση στην γενική κατάταξη. 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διοργανώνει τον 6ο Ορεινό αγώνα Kilkis Trail 22 χλμ., τον 4ο Δρόμο Υγείας - Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 4,8 χλμ. και τον Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες και να κάνουν την εγγραφή τους σε έναν από τους παραπάνω αγώνες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.sdyk.gr.

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 20:25

Το «αντίο» της Εβίνας Μάλτση

Γράφτηκε από τον

Με μια συγκινητική επιστολή, που δημοσιοποιήθηκε μέσω του σάιτ της ΕΟΚ, η κορυφαία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια όλων των εποχών, η Εβίνα Μάλτση, επισημοποίησε την απόφασή της να κρεμάσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας την οποία για 21 χρόνια τίμησε όσο καμία. Στην επιστολή της αναφέρεται στις επόμενες γενιές και το πως αυτές πρέπει να αγαπούν την εθνική, καθώς και στα συναισθήματά της.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Κιλκισιακού ΣΗΜΕΡΑ, 4-8-2019 , ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 στα γραφεία της ομάδας, με θέμα τη ΣΩΤΗΡΙΑ του συλλόγου, καθώς τη Δευτερα 5 Αυγούστου είναι η τελευταία ημέρα για δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Οσοι πραγματικά αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο, ήρθε η ώωρα να το αποδείξουνε έμπρακτα!

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δέχτηκε στο γραφείο του το προεδρείο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν στο άθλημα.

Μεγάλη επιτυχία του Α.Σ ‘Η Τόλμη Κιλκίς με τη συμμετοχή των αθλητών-ριών στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2019.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 14:22

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει το 13ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tennis, αγόρια-κορίτσια έως 16 ετών.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Κιλκισιακού στις 4-8-2019 , ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 στα γραφεία της ομάδας, με θέμα τη ΣΩΤΗΡΙΑ του συλλόγου, καθώς τη Δευτερα 5 Αυγούστου είναι η τελευταία ημέρα για δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Οσοι πραγματικά αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο, ήρθε η ώωρα να το αποδείξουνε έμπρακτα!

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δέχτηκε στο γραφείο του το προεδρείο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν στο άθλημα. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος Κώστας Γκαντής, ο αντιπρόεδρος Στέφανος Σταμουλής, ο γενικός γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Βιολιτζής και ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Χατζηδημητρίου.