Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 12:45:34 πμ

Με το Χρυσό μετάλλιο θα γυρίσει στις αποσκευές του ο Κώστας Σαρκίρης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 14:01

Προσκλήθηκε στην εθνική ομάδα ο Αλέξανδρος Αλέρου

Γράφτηκε από τον

Στην ετήσια συνάντηση Παίδων Κορασίδων Ελλάδος-Κύπρου που θα θα γίνει φέτος, στις 7-8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά (είχε συμμετάσχει και το 2018) ο πρωταθλητής του Α.Π. Αλέξανδρου Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου.

Με το Χρυσό μετάλλιο θα γυρίσει στις αποσκευές του ο Κώστας Σαρκίρης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Muay Thai  στον τελικό της κατηγορίας του στα -57 κιλά, έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας σπουδαίο αποτέλεσμα.

Χάνοντας τον πρώτο γύρο και κερδίζοντας τους δύο επόμενους, αγωνιζόμενος σκληρά, κέρδισε τον τελικό της κατηγορίας του και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 14:04

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει το 13ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tennis, αγόρια-κορίτσια έως 16 ετών. Η νέα διεθνής διοργάνωση που αναλαμβάνει ο Όμιλος είναι σίγουρο πως θα πραγματοποιηθεί και αυτή με επιτυχία, από 3 έως και 9 Αυγούστου από τις 9:00π.μ., με αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 13:15

Αγωνιστικό Τμήμα Κολύμβησης!

Γράφτηκε από τον

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει δημιουργήσει και Αγωνιστικό Τμήμα Κολύμβησης το οποίο προπονείται για τρεις μήνες κάθε χρόνο με εκπαιδευτή τον κ. Χρήστο Γιοβά.

Έτοιμη να αναχωρήσει με προορισμό τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης είναι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας με σκοπό τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 18:02

Κολύμβηση όλο το Καλοκαίρι!

Γράφτηκε από τον

Πάντα δίπλα στο παιδί σας στέκονται οι εκπαιδευτές Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 12:39

ΓΑΣΚ: Ρεκόρ η Καραμανίδου, εμπειρία για Παρασκευά

Γράφτηκε από τον

Ο Βόρειος Όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου στην πόλη της Καβάλας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των νεαρών αθλητών-τριών του Αίαντα Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στην πόλη της Καβάλας

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 16:36

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό

Γράφτηκε από τον

“Συνεχίζεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό και με βάση τα τωρινά δεδομένα, το ενδεχόμενο για τον ιστορικό σύλλογο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ εθνική,