Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:28:22 μμ
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 19:55

Επιτείνεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό

Γράφτηκε από τον

Επιτείνεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό και με βάση τα τωρινά δεδομένα, το ενδεχόμενο για τον ιστορικό σύλλογο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ εθνική, γίνεται όλο και πιο ορατό

Την Τετάρτη στις 19/6/2019 στο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή,

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 15:04

Στο 2ο KIDS FESTIVAL ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στις 9 Ιουνίου 2019 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2ο KIDS FESTIVAL ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο κλειστό στάδιο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης .

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 09:18

Βετεράνων συναντήσεις

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνοι Γουμένισσας, συμμετείχε σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Βετεράνους Μακεδονικού Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης,

Το «LEGION RUN» ή αλλιώς «ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ» ή «ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ» είναι ένας αγώνας, ένα γεγονός, μία εμπειρία ζωής. Πέντε χιλιόμετρα από 21 εμπόδια με αναρρίχηση, σχοινιά, μονόζυγα, λάσπη και συρματόπλεγμα.

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 23:28

Η Ασημίνα Ιγγλέζου βούτηξε στη Γαλάζια λίμνη του Σκρα

Γράφτηκε από τον

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου επισκέφθηκε την πόλη μας προσκεκλημένη του Συλλόγου μας, η Ασημίνα Ιγγλέζου, δρομέας μεγάλων ορεινών αποστάσεων και τριαθλήτρια.

Τις εδώ και πολύ καιρό εκφρασθείσες σκέψεις της για απόσυρση της ανδρικής ομάδας από το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έκανε πράξη η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς. Όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση του κιλκισιώτικου συλλόγου, η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς δεν θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ το ίδιο ισχύει και με την ομάδα των Ελπίδων του συλλόγου, η οποία δεν θα κατέβει στο τοπικό Πρωτάθλημα του Νομού Κιλκίς.

Επιτείνεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό και με βάση τα τωρινά δεδομένα, το ενδεχόμενο για τον ιστορικό σύλλογο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ εθνική, γίνεται όλο και πιο ορατό. Οι μέρες περνούν βασανιστικά, οι δύο προσπάθειες για γενική συνέλευση απέβησαν άκαρπες και η έλλειψη ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση διοίκησης κρατά την ομάδα εγκλωβισμένη.
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 23:22

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών στον Άθλο

Γράφτηκε από τον

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν το Σάββατο στις 08/06/2019 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43.
Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο χορηγώντας επίσημα διπλώματα των αναγνωρισμένων από το κράτος ομοσπονδιών ΕΛΟΤ και ΠΟΚ.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 22:25

Όταν το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αγώνας, αλλά και χαρά

Γράφτηκε από τον

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνοι Γουμένισσας, συμμετείχαν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Βετεράνους Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, στις 7 το απόγευμα.