Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 8:25:01 πμ
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 22:59

Πρώτευσαν τα κορίτσια του Αίαντα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στο 2ο Τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσαν ο Β.Α.Ο. Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος & ο Σύλλογος Αποφοίτων Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε ως προσκεκλημένη η ομάδα του Αίαντα Κιλκίς το Σάββατο & την Κυριακή 16-17 Ιουνίου.

Τα Ευαγγελίδεια – Σπανίδεια 2018, ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση από το σύλλογο ΟΚΑ Καβάλας, για να τιμήσουν το Δημήτρη Ευαγγελίδη και τον Κώστα Σπανίδη. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στους αγώνες του στίβου, πήραν μέρος πάνω από 600 παιδιά αγόρια και κορίτσια μέχρι 13 ετών και από τη διοργάνωση δε μπορούσε να απουσιάζει ο ΓΑΣ Κιλκίς , οποίος είναι και “αδελφοποιημένος” σύλλογος με τον ΟΚΑΚ , με τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες του να πραγματοποιούν, για ακόμη μια φορά, πολύ καλές εμφανίσεις.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε με αθλήτριες των ακαδημιών του (5 ομάδες + Παγκορασίδες Β) στο 7o Grass Mini Volleyball, που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδάς στον καταπράσινο χώρο των Ιαματικών Λουτρών του Δήμου Λαγκαδά.
Στο πετυχημένο αυτό τουρνουά που έγινε θεσμός πλέον στο Ν. Θες/νίκης συμμετείχαν Τετρακόσια περίπου κορίτσια και αγόρια από 12 σωματεία με 72 ομάδες. Αγωνίστηκαν επί δύο ώρες σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον με θεατές πολλούς γονείς και φίλους του αθλήματος.

Η προγραμματισμένη Τελετή Λήξης της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου. Η καθιερωμένη γιορτή είναι αφιερωμένη στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας και στους γονείς για την συνέπεια, την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 21:57

Αγώνας με ιερό σκοπό στο Πολύπετρο

Γράφτηκε από τον

Ένας αγώνας για σημαντικό σκοπό διεξήχθη στις 06.06.2018 στο γήπεδο Πολυπέτρου ανάμεσα στους βετεράνους ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας και τους βετεράνους Θεσσαλονίκης με παρουσίες λαμπρών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, Ηρακλή, Καλαμαριά και Μακεδονικού.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.30 στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα-Καβάλας οι ομάδες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της «Δόξας Αμυγδαλεώνα» και του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», στα πλαίσια των άριστων σχέσεων που διατηρούν τα τελευταία χρόνια, συναντήθηκαν και συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 23:10

Με επιτυχία οι αγώνες Golden Sparing Kickboxing Championship του Άθλου

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία Golden Sparing Kick Boxing Championship με αγώνες kick boxing μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 22:26

Στη γιορτή του tae kwo do στη Σταυρούπολη η Τόλμη

Γράφτηκε από τον

Γιορτή αθλητισμού Taekwondo WTΕ διεξήχθη το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.
Οι αγώνες είχαν πραγματικά αυτόν τον χαρακτήρα διότι οι ηλικίες που πλαισίωσαν τους αγώνες και γενικά τη διοργάνωση ήταν γεν. 2008-09-10-11-12-13. Επίσης μια ξεχωριστή κατηγορία παίδων γεν. 2004-2005-2006.

Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 15:31

Ο Κιλκισιακός καταγγέλλει υπονόμευσή του

Γράφτηκε από τον

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κιλκισιακός» βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει δημοσίως την «υπόγεια» δραστηριότητα γνωστού επιχειρηματία του χώρου του ποδοσφαίρου και αθλητισμού, διά της οποίας, και στο πλαίσιο ενός κακώς εννοούμενου και μη υγιούς ανταγωνισμού, επιδιώκει να «κερδίσει» πόντους, όχι στηρίζοντας ευθέως τον δικό του φορέα αλλά…υπονομεύοντας διά της «πλαγίας» οδού τον Κιλκισιακό!

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 22:23

Δράμα, Νευροκόπι και Χορτιάτη ο Σ.Δ.Υ.Κ.

Γράφτηκε από τον

Το Σαββατοκύριακο στο Νευροκόπι είχαμε την σειρά των αγώνων Frozen Peaks. Μία καινούργια διοργάνωση που από το ξεκίνημα έδειξε ότι ήρθε για να μείνει. 12, 42,89 και 265 χιλιόμετρα ήταν οι αποστάσεις που είχαν να διαλέξουν οι αθλητές. 4 ορεινοί αγώνες που περνάνε μέσα από τα οχυρά της περιοχής που έγιναν γνωστά για την αντίσταση που πρόβαλαν οι Έλληνες στρατιώτες που τα υπερασπίστηκαν κατά την Ναζιστική επίθεση στον Β Παγκόσμιο πόλεμο. Στα 42 χλμ έτρεξε ο Σταύρος Κατσαρώνας οποίος τερμάτισε 10ος γενικής κατάταξης και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του.