Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 10:19:30 μμ
Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 21:00

Πρωτιά για το Kinesis Fight Club στην Κω

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με νίκη έκλεισε την χρονιά η αθλήτρια του Kinesis Άννα Τσομπάνη σε επαγγελματική Βραδιά στην Κω. Το 1ο Aegean Fight Night πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Kick boxing ISKA στο κλειστό γήπεδο της Κω στις 23 Δεκεμβρίου. Η αντίπαλος της Άννας ήταν η Μάγδα Βλάχου που μετά από 3 γύρους ηττήθηκε με απόφαση κριτών.

Η απόδοση της Άννας το 2017 ήταν πολύ καλή σημειώνοντας μόνο νίκες με κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Kick Boxing της ISKA, την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Kick Boxing της ΠΟΚ, νίκη στο Strength Challenge στα πλαίσια του MMA Chlallenge Pro και νίκη σε 3 επαγγελματικούς αγώνες. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στον επαγγελματισμό της Άννας αλλά και στην προπονητική ομάδα που την στηρίζει, που αποτελείται από τον εκπαιδευτή Kick boxing Αντώνη Γιαννακίδη, τον καθηγητή φυσικής αγωγής Παναγιώτη Μαυρογενίδη, τον φυσιοθεραπευτή Κωνσταντίνο Θωμαΐδη και τους συνεργάτες Παναγιώτη Σόφρωνα και Παναγιώτη Αλτούνη. Όπως επίσης πίσω της βρίσκονται και οι χορηγοί της η εταιρεία Force1 και η εταιρεία Bionike

Διαβάστηκε 955 φορές
Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr