Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 5:59:00 πμ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 07:48

Χρυσό μετάλλιο για τον Κώστα Σαρκίρη. Δήλωση του Κώστα Πουντζουκίδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το Χρυσό μετάλλιο θα γυρίσει στις αποσκευές του ο Κώστας Σαρκίρης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Muay Thai  στον τελικό της κατηγορίας του στα -57 κιλά, έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας σπουδαίο αποτέλεσμα.

Χάνοντας τον πρώτο γύρο και κερδίζοντας τους δύο επόμενους, αγωνιζόμενος σκληρά, κέρδισε τον τελικό της κατηγορίας του και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Ο προπονητής εθνικής ομάδας Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος συγχαίρει τον αθλητή Σαρκίρη Κωνσταντίνο για την εξαιρετική εμφάνισή του και την κατάκτηση της 1ης θέσης Χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay Thai στην Bangkok.

«Εύχομαι η νίκη και η αξία του χαρακτήρα αυτού του αθλητή να ωθήσουν κι άλλα νέα παιδιά στην Ελλάδα να ασχοληθούν με αυτό το εξαιρετικό άθλημα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη για την παρουσία του στο Παγκόσμιο. Μια κίνηση που δείχνει την αγάπη και την υποστήριξή του στους αθλητές μας και όλη την οικογένειά του Ελληνικού Muay Thai».

Διαβάστηκε 959 φορές
Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις στο Κιλκίς