Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 12:25:32 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 21:22

Παιονία: Νέα δέσμευση απόδοσης κατά χρήση του αεροδρομίου

Γράφτηκε από τον

Στην Αθήνα βρέθηκε το τριήμερο 13-15 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης καθώς είχε επαφές με υπουργεία και υπηρεσίες για την εξεύρεση λύσεων και απαντήσεων σε μείζονα θέματα που απασχολούν τη Δήμο.
Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κλάπα και συζήτησε θέματα που άπτονται της διαχείρισης του κέντρου φιλοξενίας της Νέας Καβάλας αλλά και της κάλυψης των δαπανών απορρύπανσης και την αποκατάστασης του περιβάλλοντος της περιοχής όπου διέμειναν επί μακρόν οι πρόσφυγες και μετανάστες στους άτυπους καταυλισμούς.

Η απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δ. Σισμανίδη να μετακινήσει δυο υπαλλήλους της εδρεύουσας στο Δροσάτο Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης, στο Χέρσο και στο Σ. Μουριών αντίστοιχα, προκάλεσε την αντίδραση του Τοπικού Συμβουλίου Δροσάτου, που με ομόφωνη απόφασή του εξέφρασε την αντίθεσή του επικαλούμενο ουσιαστική κατάργηση των γραφείων της Δημοτικής Ενότητας Δροσάτου και ζητώντας από τη δημοτική αρχή την αναθεώρηση της απόφασης.

Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 19:59

"Έβρεξε χρήμα" στη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον τίτλο τιμής που δικαίως κατέχει ως η "ναυαρχίδα" του δήμου στις επενδύσεις αναπτυξιακού - κοινωφελούς χαρακτήρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ, έχουμε:

Με μια σεμνή εκδήλωση έγινε έναρξη εργασιών της νέας δομής (Κέντρο Κοινότητας) του Δήμου Παιονίας στην Αξιούπολη, παρουσία του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα, του βουλευτή Γ. Γεωργαντά, του Δημάρχου Παιονίας Χρ. Γκουντενούδη πολλών προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου.
Προηγήθηκε το παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας εγκαινίων και στη συνέχεια ο  προϊστάμενος Πρόνοιας Α. Καραγιαννόπουλος προσφώνησε και καλωσόρισε τους παρισταμένους.

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος  Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Μιχαλία Καραμισάκη, Παύλος Θωμαΐδης και Κώστας Γιαννόπουλος.

Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 22:21

Μπαλάσκας vs Σισμανίδης

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση, απαντώντας ουσιαστικά σε όσα είπε στην συνέντευξή του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ο νυν Δήμαρχος Δημήτριος Σισμανίδης.

"Η αχαριστία δεν είναι ποινικό αδίκημα και δεν τιμωρείται. Δυστυχώς   την αλήθεια αυτή τη βιώνω  από πρώην "φίλους και συνεργάτες".

Συνεδριάζει  το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Τετάρτη  14 Φεβρουαρίου 2018, και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης
Θέμα 1ο    Αναμόρφωση [2η] Προϋπολογισμού Εσόδων - Εξόδων Δήμου Κιλκίς, οικ. έτους 2018
ΕΙΣΗΓΗΣΗ: Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στο Δήμαρχο Κιλκίς η νέα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς Γεωργία Στρατούλη
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης ευχήθηκε στην κα Στρατούλη καλή δύναμη και επιτυχία στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνει ενώ τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει μια ουσιαστική συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία που υπηρετεί την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του τουριστικού και πολιτιστικού μας αποθέματος με κοινές εκδηλώσεις και με έντυπες εκδόσεις του Δήμου Κιλκίς (κατάλογος αρχαιολογικών και πολιτιστικών μνημείων, τουριστικός οδηγός, ανάδειξη βυζαντινού κάστρου Παλαιού Γυναικοκάστρου).

Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 22:38

Γκουντενούδης: Η αυτοοργάνωση μόνη λύση για τους ΤΟΕΒ

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμος Παιονίας σε συνέχεια της προσπάθειας ενημέρωσης των δημοτών του για επίκαιρα ζητήματα που τους αφορούν, πραγματοποίησε την Τετάρτη 07/02 ημερίδα – ανοιχτή συζήτηση με αγρότες και αγροτικούς φορείς της Παιονίας με θέμα:
«την ορθή διαχείριση των Τ.Ο.Ε.Β.»

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 22:48

Βεργίδης προς Πειραιώς: Μην κλείσετε το Χέρσο

Γράφτηκε από τον

Με έγραφό του προς τη διοίκηση της Πειραιώς ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης ζητεί ανάκληση της απόφασης κατάργησης του υποκαταστήματος της Τράπεζας στο Χέρσο.
Αναφέρει ο κ. Βεργίδης:  

Σελίδα 1 από 72