Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 5:25:41 μμ
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 21:55

87 θέσεις εργασίας στη Δομή Νέας Καβάλας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα κανονικό εργοστάσιο, και υπό το φως της κρίσης, ένα μεγάλο εργοστάσιο ανοίγει στη Νέα Καβάλα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη δημιουργία και προσεχώς κάλυψη νέων θέσεων εργασίας.
Με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που εξαγγέλθηκε από τον ΟΑΕΔ προβλέπεται η κάλυψη 87 θέσεων πλήρους απασχόλησης στο Δήμο Παιονίας για τις ανάγκες της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στη Νέα Καβάλα.


Ειδικότερα προβλέπεται η κάλυψη 19 θέσεων (ΥΕ) βοηθητικών εργασιών καθαριότητας, 19 θέσεων (ΥΕ) χειρονακτικών υπηρεσιών, οκτώ θέσεων (ΥΕ) φυλάκων, οκτώ (ΠΕ) ψυχολόγων, οκτώ (ΠΕ-ΤΕ) κοινωνικών λειτουργών ...
Αναλυτικά οι θέσεις προς κάλυψη στη Δομή Φιλοξενίας Νέας Καβάλας απεικονίζονται στον πίνακα που καταχωρίζουμε:

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Τετάρτη 31/10/2018 και ώρα 14:00 και λήγει τη Δευτέρα 12/11/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άνεργοι ηλικίας 18 ετών και άνω, για τις συνολικά 2.082 θέσεις πλήρους απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής (Γ΄ Κύκλος).
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο –αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου - στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.