Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 12:57:33 μμ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 20:21

Ανακοίνωση ένταξης του Μητρούλη Ηλία στην Ενωτική Δυναμική Κιλκίς του Δημήτρη Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ηλίας Μητρούλης ο αξιόλογος Γενικός Οικογενειακός Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ορεινών χωριών της Παιονίας εντάσσεται και θα είναι κι αυτός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Γιατί το Κιλκίς αξίζει περισσότερα και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα γι' αυτό και τους συμπολίτες μας.


Ο Γιατρός Ηλίας Μητρούλης είναι ο άνθρωπος που με προσήλωση και αφοσίωση στέκεται πάντα δίπλα στον ασθενή και δεν εξετάζει το ποιός είναι αλλά πως θα τον κάνει καλά. Ο δύσκολος χώρος της αυτοδιοίκησης δεν τον φοβίζει γιατί είναι πεπεισμένος ότι τα καταφέρνουμε και θα πάμε ελπιδοφόρα και αποτελεσματικά το Κιλκίς στο μέλλον.
Ξεκίνησε την ιατρική σταδιοδρομία του προ δεκαετίας από τα Κρούσια και από τότε σε καθημερινή βάση προσφέρει τις αποτελεσματικές του υπηρεσίες υγείας στον πολίτη. Είναι Αναπληρωτής Συντονιστής Γενικών Ιατρών Ν. Κιλκίς ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αλλά και σε όποιον ασθενή τον επισκέπτεται.Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Άλκηστη Σαββίδου, έχουν μία κόρη δέκα ετών και ζούν στο Κιλκίς.
Ως άνθρωπος ήρεμος, ευγενής, φιλότιμος, πειθαρχημένος στο λειτούργημά του, αποφάσισε ότι μπορεί και πρέπει ο Δήμος Κιλκίς να προχωρήσει παραπέρα με τη συνεργασία νέων και έμπειρων ανθρώπων και με σύγχρονους τρόπους.
Καλωσορίζουμε τον Ηλία Μητρούλη στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα νίκης.Αρχή μας είναι ο Δήμος για το Δημότη, στο Δημότη, με το Δημότη.

ΕΝΩΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος
Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης