Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 12:38:23 μμ
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 21:35

Απάντηση του προέδρου του Δ.Σ. Κιλκίς Δ. Κυριακίδη στον κ. Παζαρτζικλή

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η σύγκληση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου υπαγορεύεται αυστηρά από κριτήρια που σχετίζονται με την άμεση λήψη αποφάσεων και τη δρομολόγηση – υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων.
Είναι απολύτως σεβαστή η θέση σας για τον προγραμματισμό των συνεδριάσεων, ωστόσο η θεσμική μας αποστολή ως Δημοτικού Συμβουλίου και ως ξεχωριστών αυτοδιοικητικών μονάδων, ως δημοτικών συμβούλων

, είναι να εκπροσωπούμε τους πολίτες και να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά τους ανά πάσα στιγμή. Επομένως είναι αυτονόητο ότι η αναζήτηση.βολικών ημερομηνιών δε μπορεί να τεθεί στο πλαίσιο αναφοράς που ζητάτε.
Είναι σαφές ότι από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι την καθορισθείσα για τις 7 Ιανουαρίου 2019 η χρονική απόσταση είναι πολύ μικρή, οι λόγοι όμως που επιτάσσουν την πραγματοποίησή της κρίνονται κατεπείγοντες. Στο θεματολόγιο της επικείμενης συνεδρίασης βρίσκεται η έγκριση του προϋπολογισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) θέμα το οποίο εάν δεν υπερψηφιστεί, στις 8 Ιανουαρίου θα νεκρώσει η λειτουργία της εν λόγω Επιχείρησης με ότι αυτό συνεπάγεται για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Κιλκίς, τη δυνατότητά της ΚΔΕΚ να εξυπηρετεί ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, τη μισθοδοσία του προσωπικού της και το εργασιακό μέλλον του.
Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεσθε τη σοβαρότητα της περίστασης για το επείγον της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ