Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 10:22:00 πμ
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 09:41

Επιζητούμε τη συνεργασία, λέμε όχι στη συνδιοίκηση

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άμεση και ξεκάθαρη είναι η απάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στην επιδίωξη της παράταξης του κ. Παύλου Τονικίδη

για συνδιοίκηση του δήμου Κιλκίς με ποσόστωση 60-40 στις θέσεις ευθύνης του δήμου, που αποκάλυψαν χθες οι εφημερίδες του Δημοσιογραφικού Οργανισμού, ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Ο κ. Κυριακίδης στο ερώτημά μας για το ενδεχόμενο συνδιοίκησης στο δήμο Κιλκίς, στέλνει μήνυμα συνεργασίας προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις με στόχο την προκοπή του δήμου και για το καλό των δημοτών του και ταυτόχρονα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνδιοίκησης.
«Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα έχω έναν κύκλο επαφών και συζητήσεων με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και θα ζητήσω τη συνεργασία τους», τόνισε στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος.
«Το μήνυμα όμως των δημοτών στις επαναληπτικές εκλογές ήταν ξεκάθαρο: η παράταξη που θα διοικήσει το δήμο Κιλκίς είναι το «Κιλκίς Μπροστά», με το δικό του πρόγραμμα και τους ανθρώπους του, που έδωσαν έναν έντιμο και σκληρό αγώνα. Δεν υπάρχει ούτε σκέψη συνδιοίκησης και μακριά από εμάς κάθε υπόνοια συναλλαγής».
Οι θέσεις ευθύνης του δήμου και των φορέων του θα καλυφθούν από στελέχη της παράταξης του κ. Κυριακίδη. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο τα στελέχη που θα αναλάβουν τη διοίκηση δήμου και φορέων θα ενημερωθούν για το αντικείμενό τους και θα προετοιμαστούν, ώστε ν’ αναλάβουν με ευθύνη και απόλυτη ετοιμότητα τα καθήκοντά τους από 1η Σεπτέμβρη. Πριν την ορκωμοσία στις 25 Αυγούστου θ’ ανακοινωθούν και τα ονόματα των στελεχών αυτών.
«Είναι προφανές, επισημαίνει ο κ. Κυριακίδης, πως στην πορεία θα αξιοποιηθούν και πρόσωπα εκτός παράταξης, αλλά αυτό δεν θα γίνει με τη λογική της συναλλαγής, αλλά της ανοιχτής και έντιμης συνεργασίας. Απέναντί μας δεν έχουμε τους συμβούλους της μειοψηφίας, αλλά τα προβλήματα του δήμου, τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών μας και την επιδίωξή μας ν’ αλλάζουμε καθημερινά προς το καλύτερο τη ζωή τους. Έχουμε ν’ αναμετρηθούμε με το αύριο και το μέλλον αυτού το τόπου».