Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 3:41:26 μμ
Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 00:33

Η Μέμα Τεμεκενίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Μέμα Τεμεκενίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Μένα Τεμεκενίδου κατάγεται από τον Παντελεήμονα και είναι εργαζόμενη στον ΟΑΕΔ Κιλκίς. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Εφαρμοσμένη Αγρο-οικολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει εργαστεί, επίσης, για 28 χρόνια στην Εργατική Εστία ως καθηγήτρια κοπτικής-ραπτικής.

 

Είναι μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ με σημαντική δράση στο εργατικό κίνημα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών και της Κίνησης Γυναικών Παντελεήμονα. Διετέλεσε πρόεδρος για πολλά χρόνια και μέλος του Κέντρου Έρευνας Γυναικείων Θεμάτων και του Ελληνικού Φεμινιστικού Δικτύου «ΤΕΛΕΣΣΙΛΑ».

Η Μέμα Τεμεκενίδου με τις γνώσεις και την πείρα της συστρατεύεται στην κοινή προσπάθεια της αλλαγής των συσχετισμών δύναμης, όχι μόνο στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, αλλά και στην Τοπική Διοίκηση.

Συστρατεύεται στην κοινή προσπάθεια ώστε να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και στους εκλεκτούς τους στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

Για να πολλαπλασιαστούν οι εργατικές – λαϊκές δυνάμεις και τα κέντρα αντίστασης, που αμφισβητούν, αντιπαλεύουν, παρεμποδίζουν την αντιλαϊκή πολιτική.

Για να χειραφετηθούν ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα παιδιά τους. Να πιστέψουν στο δίκιο τους. Να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να ανεβάσουν τις απαιτήσεις τους στο ύψος των αναγκών τους.

Για να περάσουμε στην αντεπίθεση και να έχει αποτελεσματικότητα η πάλη μας.

Γι’ αυτή την προσπάθεια χρειάζεται ο λαός του Κιλκίς να κάνει τη διαφορά, να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται τη «Λαϊκή Συσπείρωση», να επιλέξει με κριτήριο ποιος Δήμαρχος και ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπουν μπροστά με ανιδιοτέλεια για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών και όχι για τα επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα.