Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 5:24:34 μμ
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 21:07

Ήγγικεν η ώρα για τη γαλάζια στήριξη στο Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενώ οι υποψήφιοι μνηστήρες στο Δήμο Κιλκίς αυξάνονται και πληθύνονται, συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίαν προσεχώς, ίσως και εντός της εβδομάδας, η Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινώσει και επίσημα τη στήριξή της σε έναν εκ των υποψηφίων και συγκεκριμένα στον κ. Δημήτριο Κυριακίδη.


Η Επιτροπή υπό τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη ύστερα από συνεχόμενες συνεδρίες της με την συμμετοχή πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο ημέτερος Γιώργος Γεωργαντάς, έχει εξετάσει τους φακέλους πολλών υποψηφίων δημάρχων σε πρωτεύουσες νομών και δήμων του λεκανοπεδίου, συναντήθηκε με υποψήφιους δημάρχους και το έργο της βαίνει προς ολοκλήρωση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι την τρέχουσα εβδομάδα προβλέπονται δυο ακόμα συνεχείς συνεδρίες της και δεν θα εκπλήξει κανέναν αν ανακοινώσει εντός των εγγύς προσεχών ημερών τις αποφάσεις της. Και θα αποτελούσε και παγκόσμια πρωτοτυπία σε ένα κόμμα να συγκροτεί Επιτροπή και να συνεδριάζει δεκάδες φορές απλά για να περνάνε την ώρα τους τα πρωτοκλασάτα στελέχη ενός κόμματος εξουσίας.
Η δημοσιοποίηση του υποψηφίου που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία αναμένεται με ενδιαφέρον όχι τόσο για το όνομα του εκλεκτού της, δοθέντος ότι από μηνός έχει "κλειδώσει" το όνομα του κ. Δημήτρη Κυριακίδη, όσο για τις προσαρμοστικές κινήσεις που θα προκαλέσει αναφορικά με την τύχη διαφόρων στελεχών της, που είτε ευθέως είτε πλαγίως έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να ηγηθούν συνδυασμού.
Και τούτο επειδή εκ των πραγμάτων πλέον θα κληθούν να αποφασίσουν "Με ποιον θα παν' και ποιον θα αφήσουν".

 

Ανεξάρτητη Κίνηση
υπό Δημήτρη Τσαντάκη
Την ίδια ώρα, τις τελευταίες ημέρες μορφοποιείται η από χρόνου πολλού πιθανολογούμενη “Κίνηση Τσαντάκη” με πρωτοβουλία στελεχών και της νυν διοίκησης να συγκροτήσουν συνδυασμό επικεφαλής του οποίου θα είναι ο κ. Δημήτρης Τσαντάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας την κίνηση υποστηρίζουν νυν δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κ. Μάκης Πεντζερετζής, ενώ έγινε προσέγιση και με τον κ. Άκη Πιπερίδη και εντείνεται η προσπάθεια για ενίσχυσή της με πρόσωπα με ευρεία κοινωνική αναφορά.