Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 9:56:04 μμ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 13:06

Με Δημήτρη Αγαθόπουλο η Αγγελίδου Ειρήνη Βαλεντίνα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες και συνδημότισσες,

Γεννήθηκα το 1990 στο Κιλκίς στο οποίο μεγάλωσα, διαμένω και εργάζομαι. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών (Κομοτηνή) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

 

Είμαι εκπαιδευτικός, διδάσκω την Τουρκική γλώσσα και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, εξετάστρια στο Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Ως καθηγήτρια έχω εργαστεί στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς, στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αθήνα), τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι σε ιδιωτικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών που εδρεύουν στο Κιλκίς. Επίσης, από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (στρατού ξηράς) που εδρεύει στα Τρίκαλα. Φυσικά και έχω ως πρότυπο δήμου, τον δήμο Τρικκαίων που με την καινοτομία του έχουν αποτελέσει τα Τρίκαλα πρότυπο πόλης.

Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Πήρα την απόφαση αυτή, γιατί οι νέοι ασφυκτιούν, η πόλη μαραζώνει, και τα χωριά της εγκαταλείπονται στη μοίρα τους. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Δημήτρη Αγαθοπούλου, γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νέους ανθρώπους, γιατί έχει την γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα.

Με εκτίμηση,

Αγγελίδου Ειρήνη Βαλεντίνα