Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 5:11:34 μμ
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 13:48

Με Δημήτρη Τσαντάκη η Ελένη Κηπουρίδου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H Ελένη Κηπουρίδου μια νέα λαμπερή παρουσία, ένας αθλητικός τύπος, με επαγγελματική εμπειρία και μεγάλη επιθυμία για προσφορά στον τόπο μας κοσμεί και ενισχύει, από σήμερα, τον συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη.

 

          Γέννημα θρέμα του Κιλκίς, ζει στην πόλη μας με τον σύζυγό της Δημήτρη Κουρουζίδη και τις δύο κόρες τους και έχει καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της πόλης. Με σπουδές στο marketing εργάζεται περισσότερο από μια δεκαπενταετία σε κορυφαίο όμιλο κατασκευής ανελκυστήρων της παγκόσμιας αγοράς που εδρεύει στην Βι.Πε. Σταυροχωρίου Κιλκίς.

          Αθλήτρια του Στίβου στο Γ.Α.Σ. Κιλκίς για πολλά χρονια, με συμμετοχές σε πολλούς αγώνες, διακρίσεις και μετάλλια, σήμερα εκφράζει την αγάπη της για τον αθλητισμό και την τέχνη με τη διοργάνωση εκδηλώσεων μπαλέτου, καλλιτεχνικού χορού και έχοντας καθημερινά την άθληση ως τρόπο ζωής

          Μια φιλική και κοινωνική παρουσία που φέρνει με το χαμόγελό της ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα στην Δημοτική Ενότητα Κιλκίς. Ευέλικτη και μεθοδική, επικεντρωμένη στη λύση κάθε προβλήματος, η Ελένη είναι δίπλα μας και με τη ζωντάνια της, την κομψότητα και η ευγένειά της σκιαγραφεί την εικόνα των ανθρώπων του σύγχρονου Κιλκίς που όλοι νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

          Η Ελένη Κηπουρίδου με το ανεξάρτητο πνεύμα της και τις επαναστατικές της ιδέες, ένας φύση-αισιόδοξος άνθρωπος ενισχύει την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Άνθρωποι με ευρύ όραμα, ήθος και αξίες στο σύγχρονο γίγνεσθαι είναι οι συνοδοιπόροι μας για τη νίκη του Κιλκίς και την ανάπτυξη του. Το Κιλκίς βρίσκει τους ανθρώπους του και όλοι μαζί χτίζουμε το νέο Κιλκίς

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης