Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 10:25:35 μμ
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 10:04

Με Δημήτρη Τσαντάκη ο Γιώργος Ελευθεριάδης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Ελευθεριάδη Γεωργίου

          Ο Γιώργος Ελευθεριάδης, κατάγεται από τους Άνω Απόστολους, είναι ένας καλός ψυκτικός, διατηρεί στο Κιλκίς τη γνωστή ΨΥΚΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ και δραστηριοποιείται σε ψυκτικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη Μακεδονία.

 

Με ζωντάνια και ενθουσιασμό ενισχύει κι αυτός το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για ένα μέλλον ανάπτυξης του τόπου μας, με βάση το παρόν και ισχυρό θεμέλιο το παρελθόν και την παράδοσή μας.

          Είναι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2008 και στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε εργάζεται και επιμένει ελληνικά. Με πείσμα, όρεξη και επαγγελματισμό  εδραιώθηκε και αναγνωρίστηκε στην τοπική αγορά και όχι μόνο. Οι τεχνικές του γνώσεις και οι αποτελεσματικές του λύσεις τον κατατάσσουν στους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού Κιλκίς.

          Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αποστόλων με πολύ σημαντικό έργο δεν έπαψε να προσφέρει στο χωριό του που τόσο αγαπάει. Με σημαντικές παρεμβάσεις και πολιτιστικές δράσεις είναι για πολλά χρόνια ένας πρόθυμος εθελοντής  της κοινότητας Μαυρονερίου. Ευθύς, αλέγκρος και εξωστρεφής τιμά την παράδοση και τους συμπολίτες μας με την απόφασή του να ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά.

          Καλωσορίζουμε τον εργατικό, μεθοδικό και ακούραστο Γιώργο Ελευθεριάδη στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ο Γιώργος αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την αυτοδιοίκηση. Μαζί συνεχίζουμε το νικηφόρο αγώνα μας για το Κιλκίς και τα χωριά μας και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να οδηγήσουμε όλοι ενωμένοι την κοινωνία και τον τόπο μας στη νέα εποχή της ανάπτυξης.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης