Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, 4:13:36 πμ
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 09:20

Με "Συμμετέχω" και Δημήτρη Αγαθόπουλο ο Βλαδίμηρος Γαβριηλίδης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Γαβριηλίδη Βλαδίμηρου.

Ονομάζομαι Γαβριηλίδης Βλαδίμηρος με καταγωγή από την Τέρπυλλο της Δημοτικής Κοινότητας Κρουσσίων, όπου και διαμένω μόνιμα. Επαγγελματικά για πολλά χρόνια ήμουν Σύμβουλος Ακινήτων. Τα τελευταία χρόνια η σταθερή μου ασχολία είναι οι αγροτικές καλλιέργειες στον τόπο καταγωγής μου.

 

Πεποίθησή μου είναι ότι ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός με τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές δυνατότητες για την περιοχή μας. Δυναμικές καλλιέργειες που έχουν σχέση με θαμνώδη δέντρα, αρωματικά - φαρμακευτικά φυτά και αμπελώνες είναι μέσα στους στόχους μεγάλης μερίδας αγροτών που δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο Κρουσσίων.

Επίσης άλλος τομέας ανάπτυξης της περιοχής μας είναι ο ημερήσιος τουρισμός σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου και τον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού.

Ο Δήμος Κιλκίς έχει πολλές δυνατότητες να συμβάλει σε αυτήν την κατεύθυνση και αυτή θα είναι και η δική μου συμβολή συμμετέχοντας ενεργά στον συνδυασμό "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη".

Συντάσσομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο, διότι πιστεύω ότι με την μέχρι τώρα πορεία του στα κοινά έχει δείξει ότι μπορεί να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες των συμπολιτών μου για ένα Δήμο δυναμικό, εύρωστο, δημοκρατικό που να ακούει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πολίτη.

Γαβριηλίδης Βλαδίμηρος