Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 10:11:43 πμ
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 21:57

Μήνυμα Άννας Δημάκη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να σε εμπιστεύονται και να σε τιμούν τόσοι συνάνθρωποί σου. Στέκεις άγρυπνος φρουρός, μαχόμενος συνεχώς για τις κοινές αξίες και ιδανικά, προσπαθώντας να μην τους απογοητεύσεις ποτέ. Αν προσποιείσαι, δεν αντέχεις, λυγίζεις… Αν όμως, σαν άνθρωπος, είσαι πλασμένος να προσφέρεις με πάθος, με μεράκι, με αγάπη και ανιδιοτέλεια, τότε το βαρύ φορτίο γίνεται ανύπαρκτο στους ώμους σου.

 

Σας ευχαριστώ, λοιπόν, από τα βάθη της ψυχής μου που όλα αυτά τα χρόνια με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ πολύ που για την επόμενη τετραετία με επιλέξατε να αγωνιστώ και να εργαστώ από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου για το καλό του τόπου μας. Έδωσα ένα έντιμο αγώνα, με πολλές ιδιαιτερότητες, χωρίς κομματικές ταυτότητες και στηρίξεις.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα τόσους αξιόλογους ανθρώπους, συνυποψήφιούς μου, με τους οποίους μαζί αγωνιστήκαμε, φέροντας αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Μπορεί να μην πετύχαμε το αποτέλεσμα που ονειρευόμασταν αλλά όλοι μαζί χτίσαμε το όνειρο, το κοινό μας όνειρο για τον τόπο μας. Αυτό κρατάμε ζωντανό και ξέρω ότι ο καθένας μας από όπου κι αν βρίσκεται θα δουλέψει γι’ αυτό.

Δεν θα σας δώσω υποσχέσεις, ούτε θα δεσμευτώ για κάτι. Γιατί πολύ απλά δεν έχω να αποδείξω τίποτα! Όσοι με ξέρετε, όσοι με γνωρίσατε, όσοι δουλέψατε μαζί μου, έχετε καταλάβει ότι η αγάπη γι’ αυτό που κάνω πηγάζει αστείρευτα από την ψυχή μου. Αυτήν καταθέτω τόσα χρόνια και μ’ αυτήν θα συνεχίσω να εργάζομαι για τον τόπο μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένειά μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους, τους γνωστούς και άγνωστους που πίστεψαν σε μένα. Αλλά και όσους με κακολόγισαν , με κατέκριναν, με κορόιδεψαν, με πρόδωσαν… Τους ευχαριστώ πολύ γιατί έγκαιρα τους έβγαλα από τη ζωή μου!

Είμαι υπερήφανη για τον άξιο αγώνα μας, είμαι υπερήφανη που αγωνίστηκα ανάμεσα σε τόσες αξιόλογες προσωπικότητες για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ με δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη, έναν εμπειρότατο τεχνοκράτη αλλά και άξιο άνθρωπο, που χωρίς αυτόν, ο δήμος Κιλκίς δε θα μπορέσει να λειτουργήσει έτσι όπως αξίζει στους δημότες του.

 

Άννα Δημάκη

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κιλκίς