Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 3:36:56 μμ
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 21:50

Ο Γιώργος Φράγκος συνεχίζει με ¨Παιονία Ισχυρή" και Χρήστο Γκουντενούδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δήλωση του Αντιδημάρχου Παιονίας

Στις 26 Μαΐου οι συμπολίτες μου αποφασίζουν για το μέλλον της Παιονίας. Πιστεύω ότι μπορούν να διακρίνουν, να συγκρίνουν πρόσωπα και πράγματα, να ζυγίσουν πρακτικές και συμπεριφορές πριν κάνουν την τελική αξιολόγησή τους.


Οι συμπολίτες μου αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή για να κάνει την Παιονία μας ισχυρή. Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, υλοποιήσαμε ένα σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς και σχεδιάσαμε έργα που θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα, πάντα με σεβασμό στο δημότη και στις ανάγκες του. Άλλωστε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι μία διαρκής "μάχη" με την καθημερινότητα, με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μου θα δώσουν εκ νέου τη δύναμη και την εμπιστοσύνη τους στον Δήμαρχο μας Χρήστο Γκουντενούδη, στον άνθρωπο που εργάστηκε σκληρά μαζί με τους ικανούς συνεργάτες του, για να πετύχουμε ότι αξίζει ο τόπος μας και ακόμα περισσότερα. Ανάμεσα σ' αυτούς τους πολλούς ανθρώπους είμαι και εγώ και συνεχίζω τον αγώνα μου έχοντας ως όπλα μου την εμπειρία μου στον Α' και Β' Βαθμό της Αυτοδιοίκησης, από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου, του Αντινομάρχη και του Αντιδημάρχου και τη διάθεση μου για δουλειά και προσφορά. Συνεπώς στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Χρήστο Γκουντενούδη και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στο Δημοτικό Συνδυασμό ''Παιονία Ισχυρή'', στην Δ.Ε. Λιβαδίων, για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμα πιο ισχυρή, στην πράξη.

Γιώργος Φράγκος
Αντιδήμαρχος Παιονίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικού Συνδυασμού ''Παιονία Ισχυρή''