Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 11:55:11 πμ
Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 11:13

Ο Πόλυς (Πολύκαρπος) Βασιλειάδης με τον "Δήμο Αξιών" και τον Παύλο Τονικίδη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Πόλυς (Πολύκαρπος)  Βασιλειάδης, είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με το συνδυασμό <<ΔΗΜΟΣ  ΑΞΙΩΝ>> και υποψήφιο δήμαρχο τον Παύλο Τονικίδη.

Ποιός  είναι ο Πόλυς (Πολύκαρπος)  Βασιλειάδης.

 

Ο  Πολύκαρπος  (Πόλυς) Βασιλειάδης  με καταγωγή από το Μελάνθιο, γεννήθηκε και κατοικεί στο Κιλκίς  και είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κιλκίς και εισήχθη το 1988 στην Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονία (ΠΑ.ΜΑΚ.)

Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών και με την αποφοίτησή του κατετάγη στον Ελληνικό Στρατό υπηρετώντας την θητεία του επί 23 μήνες ως Εφεδρος Ανθυπολοχαγός  Οικονομικού Ελέγχου.

Διετέλεσε επί 25 έτη στέλεχος με Διευθυντική θέση σε κορυφαίες τράπεζες και σήμερα Ιδιωτεύει ως  Οικονομολόγος - Τραπεζικός Διαμεσολαβητής  και Ειδικός Συνεργάτης - Σύμβουλος γνωστής Δικηγορικής Εταιρίας.

Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου με θεσμικό ρόλο ως Υπεύθυνος Υποστήριξης  Επιχειρήσεων  του Επιμελητήριου Κιλκίς, καθώς και

Μέλος της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Διαφορών στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και επιστημονικούς συλλόγους και διακρίνεται για την έντονη κοινωνική πολιτιστική και εθελοντική του δράση και αρθρογραφεί αναλύοντας συχνά την οικονομική κοινωνική και τραπεζική καθημερινή κατάσταση..    

Είναι έγγαμος, έχει δύο παιδιά και  από νεαρή ηλικία  είναι εθελοντής αιμοδότης

καθώς και δότης μυελού των οστών. 

Κατέρχεται ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον διακομματικό συνδυασμό <<Δήμος Αξιών>>  (επικεφαλής  Παύλος Τονικίδης), τιμώντας αδιαλείπτως τους τοπικούς θεσμούς αλλά και κάθε Συνδημότη ξεχωριστά, καταθέτοντας τις γνώσεις του, την εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει για  έναν και μόνο σκοπό : 

Την ανάδειξη ενός Δίκαιου και Αποτελεσματικού Δήμου, ενός Δήμου Ευθύνης, Ασφάλειας, Ισότητας, Άμεσης Εξυπηρέτησης και Στήριξης όλων των Δημοτών.

Κατέρχεται ως υποψήφιος  για έναν Δήμο που θα δώσει πνοή στις αξίες,

έναν  Δήμο  Μεθοδικό,  Μοντέρνο και  Σύγχρονο,   έναν   << ΔΗΜΟ  ΑΞΙΩΝ >>.