Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 10:01:21 πμ

Αυτοδιοίκηση

Το βράδυ της Πέμπτης η κεντρική συγκέντρωση του Δημήτρη Αγαθόπουλου στον Πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και με τα Χάλκινα της Γουμένισσας.

Αγαπητοί Συνδημότες,
πριν από 5 χρόνια, μου κάνατε την ιδιαίτερη τιμή να εμπιστευθείτε το πρόσωπό μου, ώστε να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, του τόπου που ζούμε και αγαπάμε, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Συνέντευξη με την Άννα Νικολαΐδου, πολιτικό μηχανικό και υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ και υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς τον Δημήτρη Τσαντάκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Υποδοχή με χαμόγελα κι ελπίδα για το αύριο επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Καμπάνη. Όλοι ενωμένοι και δυνατοί με τον γνωστό τους από τη θητεία του σε θέσεις ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια Δημήτρη Τσαντάκη, συμφώνησαν ότι το αύριο θα είναι καλύτερο, με σχέδιο και προγραμματισμό, με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 21:39

Επίσκεψη Παύλου Τονικίδη στη Sonoco Α.Ε.

Γράφτηκε από τον

«Στόχος μας η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων
στο Δήμο Κιλκίς».

Το εργοστάσιο χαρτοποιίας Sonoco Α.Ε., που εδρεύει στο Σταυροχώρι επισκέφθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2019 ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Ηλιάδη.

Ο Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Παιονίας της Προόδου» την επισπεύτηκε τους οικισμούς Ομαλό , Πεντάλοφο, Γερακώνα και Φιλυριά

Άννα, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεσαι στην πολιτική σκηνή Τι κάνει έναν νέο επιστήμονα, μηχανικό, πάνω στην ακμή της σταδιοδρομίας του, να στρέψει το ενδιαφέρον του στην τοπική αυτοδιοίκηση;