Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 12:26:58 πμ

Αυτοδιοίκηση

Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά για να αποκτήσει αποφασιστικότερο ρόλο στην ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς και έργα υποδομής που να θωρακίζουν την περιοχή. Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά με το Νίκο Ιντζέλη ο οποίος κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και το Δημήτρη Κυριακίδη.

Με τους Σατανάκη Απόστολο, Τσικουνδούρα Ευδοξία (Εύη), Κοκοβίδη Κυριάκο και Κονίδου Κωνσταντίνα  ολοκληρώνεται η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ στην Εκλογική Περιφέρεια Δοϊράνης.

 

Ο Γιάννης Σισμανίδης, ένας έμπειρος και δυναμικός αυτοδιοικητικός άνθρωπος.  Από το 1994 εκλέγεται ανελλιπώς Σύμβουλος, αρχικά στην κοινότητα του Αγίου Χαράλαμπου, μετέπειτα ως Δημοτικός Σύμβoυλος στον πρώην Δήμο Δοϊράνης και τελευταία ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς – Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 00:01

Με τον Δημήτρη Τσαντάκη η Φιορίνα Μαχμουτάι

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΜΑΧΜΟΥΤΑΪ ΦΙΟΡΙΝΑΣ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιο των Δημοτικών Εκλογών Μαϊου 2019 με μια νεανική, δυναμική και μαζί συμβολική παρουσία. Αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν διακρίνει ανθρώπους, πιστεύει στην ισότητα των συμπολιτών, την ανεξαρτησία των συνδυασμών και προωθεί την ριζική ανανέωση της αυτοδιοικητικής βάσης. Θέλει τους νέους μας κοντά στα κοινά, σε μια πόλη δυνατή και σύγχρονη. Το καταφέρνει με την σύνθεση του ψηφοδελτίου να αποτελείται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και ηλικίες.

Πρόγραμμα περιοδειών υποψήφιου δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη.

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 23:41

Κατερίνα Γιαννακούλα - Ζιούτα: Οι Αξίες Μετρούν

Γράφτηκε από τον

Κατερίνα Γιαννακούλα - Ζιούτα: Οι Αξίες Μετρούν

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 23:17

Οι Ενεργοί Πολίτες της Κοινότητας Δροσάτου

Γράφτηκε από τον

Ο συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΔΡΟΣΑΤΟ-ΔΟΙΡΑΝΗ-ΚΟΡΥΦΗ), ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και στις προκλήσεις των καιρών ανακοινώνουν τους τομείς δράσεις τους.
Διεκδίκηση της ανταποδοτικότητας για τους φόρους που πληρώνουν οι κάτοικοι αυτής της Κοινότητας με μορφή Δημοτικών τελών. 

Συμπληρώθηκε νικηφόρα το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στην Εκλογική Περιφέρεια Χέρσου. Δεν υπάρχουν εμπόδια όταν συνδυάζεται η εμπειρία με την ανανέωση και όταν υπάρχει όρεξη, αποφασιστικότητα και γνώση. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μας στην Ε.Περιφέρεια Χέρσου λαμπρύνουν με την παρουσία τους το ψηφοδέλτιο και  αποδεικνύουν ότι στην κοινωνία μας υπάρχουν ικανοί και άξιοι άνθρωποι που αποτελεσματικά θα εργαστούν για την ανάπτυξη του Δήμου μας.