Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 3:35:34 μμ

Αυτοδιοίκηση

1. Αγροτική οδοποϊία

Βελτίωση της αγροτικής οδοποϊίας (διάνοιξη νέων δρόμων, βελτίωση υπάρχοντων, γέφυρες και διαβάσεις κ.τ.λ.) με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αγροτών στην ύπαιθρο.  Εκσυγχρονισμός και συντήρηση του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Συμμετέχω - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Αγαθόπουλο δόθηκε στη δημοσιότητα:

 

Ταυτότητα του Δήμου

Η γειτνίαση  του νότιου τμήματος του νομού και του Δήμου Κιλκίς με το μεγάλο αστικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, προσδίδει  σ τον δήμο μας  τα χαρακτηριστικά της ενδοχώρας  του νομού και της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Από τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη λάβαμε την ακόλουθη δήλωση-απάντηση στον κ. Αγαθόπουλο:

Η έλλειψη θέσεων και προγραμματισμού  του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δ. Αγαθόπουλου ήταν πασιφανής στη τηλεοπτική συνέντευξη που δόθηκε στην ΕΡΤ3.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 13:19

Λαζαρίδης Κοραής: Όραμα, Σχέδιο, Εφαρμογή

Γράφτηκε από τον

Λαζαρίδης Κοραής: Όραμα, Σχέδιο, Εφαρμογή, για τον ανεκτίμητο φυσικό πλούτο των χωριών μας...

Από το συνδυασμό του υπ. Δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη, Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με ένα ξεχωριστό τρόπο ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης έκανε την Κυριακή το μεσημέρι την παρουσίαση του Δημοτικού Συνδυασμού και τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 21:35

Περιοδεία Κώστα Σιωνίδη σε οικισμούς

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Σιωνίδης, με υποψηφίους του Συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου» επισκέφθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου τους οικισμούς Σιταριά, Λιμνότοπο και Νέα Καβάλα, όπου παρουσίασε τους άξονες του προγράμματός του. 

Οι κάτοικοι των οικισμών είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν για τα τοπικά προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Από το συνδυασμό "Συμμετέχω - Ο Δήμος στα Χέρια του Πολίτη" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο debate των υποψηφίων δημάρχων Κιλκίς που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή Πολιτικό Τραπέζι, στην ΕΡΤ3, την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τονικίδης μας εξέπληξε αρνητικά για ακόμη μια φορά προσβάλλοντας τους εργαζόμενους του Δήμου.

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και την παρουσίαση του συνδυασμού του πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Δύναμη», Δημήτρης Τσαντάκης, με μια μεγάλη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού.

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 21:45

«Καλησπέρα, Είμαι Ο Θέμης!»

Γράφτηκε από τον

Έχοντας κάνει τρόπο ζωής το μότο «Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι», καθημερινά μεταφέρω τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Κιλκίς προσφέροντας όλη την καλή μου διάθεση στα δρομολόγια που κάνω.