Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 4:05:54 μμ

Αυτοδιοίκηση

O Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας δέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κατά της αξιολόγησης.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 19:48

Συνεργασία Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης

Γράφτηκε από τον

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς
κ. Πρόδρομος Πεντζερεντζής είχε συνεργασία  με  το Διευθυντή και με υπηρεσιακά στελέχη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου νόμου (Ν. 4264/2014).

Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 09:48

Ορίστηκαν οι έξι αντιδήμαρχοι στην Παιονία

Γράφτηκε από τον

gkountenoudhs-xrhstosΟ Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με απόφασή του όρισε  έξι αντιδημάρχους με θητεία από 1ης Σεπτεμβρίου 2014 έως 28 Φεβρουαρίου 2017 (δυόμισι χρόνια). Στα αξιοσημείωτα ότι ο κ. Γκουντνενούδης παραχώρησε στους τρεις εξ αυτών και αρμοδιότητες για τις δημοτικές ενότητες Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού.

Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 22:11

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

dimarxeio-kilkisΜε απόφασή του ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους Κιλκίς.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

dimarxeio-kilkisΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στη συνεδρίασή του της 30ης Ιουνίου ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

georgantas3Έβγαλε είδηση η τελευταία συνάντηση του βιουλευτή Κιλκίς Γιθώργου Γεωργαντά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Καρασμάνη την Τρίτη στην Αθήνα. Το αίτημα του δήμου Κιλκίς για παραχώρηση έκτασης στον πρώην ΚΕΓΕ με σκοπό την ανέγερση δυο σχολικών συγκροτημάτων ικανοποιήθηκε.

tonikidhsΤην πρώτη τους μετεκλογική συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών”.
Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα “Βασ.Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 16 Ιουλίου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη ενώ χρειάσθηκε η προσθήκη καθισμάτων. Τα  μέλη της παράταξης υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Παύλος Τονικίδης ο οποίος ήταν και ο πρώτος ομιλητής κατά τη διαδικασία που ακολούθησε.

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 00:14

Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς τη Δευτέρα 30 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον

dimarxeio-kilkisΣυνεδριάζει τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, ώρα 19.οο το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με 19 θέματα στη ημερήσια διάταξή του, μεταξύ των οποίων και ορισμένα πολύ σημαντικά όπως αυτό της συζήτησης θεμάτων της ΔΕΥΑ Κιλκίς.
Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 11:20

Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες στους δυο δήμους

Γράφτηκε από τον

dhmotikes-koinothtes1Όλα τα ονόματα και οι σταυροί των νέων τοπικών συμβουλίων στο Δήμο Κιλκίς και Παιονίας.

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 21:34

Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς στον Μητροπολίτη Εμμανουήλ

Γράφτηκε από τον

sismanidhs-emmanouhlΣε εγκάρδιο κλίμα έλαβε χώρα, σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου, η συνάντηση του κ. Δημήτρη Σισμανίδη με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, στο γραφείο του στη Μητρόπολη του Κιλκίς.