Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 6:20:48 μμ

Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Κανένας υποψήφιος βουλευτής του Κιλκίς δεν τόλμησε να οργανώσει μέσα στο κατακαλόκαιρο και με τόσο υποτονικό προεκλογικό κλίμα συγκέντρωση σε μεγαλύτερο χώρο από αυτόν του Συνεδριακού Κέντρου του Κιλκίς.

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλου συγκροτείται για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για το νομό Κιλκίς, ως εξής:

Με αφορμή την κοινοποίηση της επιστολής του επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου βάσει της οποίας αναιρείται ο διοικητικός τίτλος ‘’Πολυανής’’, που ανήκει ιστορικά στην οικεία μας Μητρόπολη, από τη Σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων, ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης μέχρι το πρωί για να αποκατασταθεί η βλάβη του κεντρικού αγωγού στο Σταυροχώρι. Συνεργεία ήδη εργάζονται και οι εργασίες θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της νύκτας. Η εναλλακτική υδροδότηση από τον Γαλλικό ποταμό είναι περιορισμένη λόγω θολότητας του νερού. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την κατανόηση σας για το έκτακτο συμβάν.

Έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και στην πρόσκληση αναφέρεται:

Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/10, το άρθρο 65 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4257/2014 καλείστε σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 25η ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης για τους παρακάτω λόγους:

Ο Δήμος Παιονίας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ευχαριστούν και συγχαίρει την καθηγήτρια κα Γιαπαλή Δήμητρα καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΠΑΛ Αξιούπολης, του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος για την προσφορά προϊόντων (μαρμελάδα, λικέρ, τουρσί, κομπόστα, γλυκό κουταλιού) που παρασκευάστηκαν από τους ίδιους, στα πλαίσια του προγράμματος «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» υπό την αιγίδα του «ΝΟΕΣΙΣ» Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις, μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική δοκιμασία αρχίζει για τους μαθητές των ημερήσιων και επαγγελματικών λυκείων του Δήμου μας. Γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον συμπαρίστανται στον αγώνα των μαθητών στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους.

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 08:11

Ευχαριστήριο μήνυμα Χριστόφορου Απατσίδη

Γράφτηκε από τον
Φίλες και φίλοι μετά το πέρας των Δημοτικών Εκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους και όλες εσάς που με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, ώστε να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης στην Εκλογική Περιφέρεια Κιλκίς με τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ», με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσαντάκη.
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 21:57

Μήνυμα Άννας Δημάκη

Γράφτηκε από τον

Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να σε εμπιστεύονται και να σε τιμούν τόσοι συνάνθρωποί σου. Στέκεις άγρυπνος φρουρός, μαχόμενος συνεχώς για τις κοινές αξίες και ιδανικά, προσπαθώντας να μην τους απογοητεύσεις ποτέ. Αν προσποιείσαι, δεν αντέχεις, λυγίζεις… Αν όμως, σαν άνθρωπος, είσαι πλασμένος να προσφέρεις με πάθος, με μεράκι, με αγάπη και ανιδιοτέλεια, τότε το βαρύ φορτίο γίνεται ανύπαρκτο στους ώμους σου.