Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 5:05:18 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:51

Εργα αποκατάστασης στον κεντρικό δρόμο της Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Παιονίας νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε τις εργασίες για την αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου της Αξιούπολης, όπου οι φθορές στην πεζοδρόμηση ήταν πολλές.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύρος Καλαβάζης ζήτησε την κατανόηση των πολιτών και τον καταστηματαρχών για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς /13-9-2014

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 08:40

Μήνυμα Κώστα Σιωνίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου ευχόμαστε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας μια επιτυχή και εποικοδομητική χρονιά.

Η δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός της προσπάθειάς σας, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις εκείνες που θα καθιστούν το έργο σας ευκολότερο και πληρέστερο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Αποτελέσματα δημαιρεσιών στο Δήμο Κιλκίς για την περίοδο 2019 - 2021.

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου Προεδρείου και νέων  μελών στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 23:29

Σε κλίμα συναίνεσης οι Δημαιρεσίες

Γράφτηκε από τον

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, που στην πρώτη του συνεδρίαση εξέλεξε το προεδρείο του, την Οικονομική Επιτροπή και αυτήν της Ποιότητας Ζωής.
Τόσο ο νέος δήμαρχος, Κώστας Σιωνίδης, όσο και ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής σήμερα της μείζονος μειοψηφίας, Χρήστος Γκουντενούδης, τόνισαν την ανάγκη ενότητας και συνεννόησης στο δημοτικό συμβούλιο, με ουσιαστικό διάλογο ανάμεσα στις παρατάξεις και χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράταξη "Δήμος Αξιών" έκανε γνωστή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρότινος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σ. Μουριών Αναστάσιος Σελαλμαζίδης.
"Συμφωνώ απολύτως με την παραίτηση του συναδέλφου Γιώργου Μιχαηλίδη με τους λόγους που προέβαλε.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 13:29

Ο Ανδρέας Βεργίδης και πάλι αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Νέο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επόμενη τετραετία παρουσίασε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας. Για πρώτη φορά και με αφορμή τις αλλαγές στον «Κλεισθένη», ο κ. Τζιτζικώστας επιλέγει να προσθέσει στους 13 αντιπεριφερειάρχες και τρεις τομεάρχες.

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 14:01

Τσαντάκης: Περί ακινήτου Μύλοι Σαμαρά και Δικαστικού Μεγάρου

Γράφτηκε από τον

Χωρίς να έχει γίνει καμία διαβούλευση, καμία συνεργασία εν τω Δήμω, αλλά ούτε ενδελεχή έρευνα, δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα με «τετελεσμένα» στην επιλογή του οικοπέδου για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς και η οποία επικεντρώνεται στο οικόπεδο «ΜΥΛΟΙ ΣΑΜΑΡΑ». Το ακίνητο δε θα υπήρχε καν για το Δήμο Κιλκίς αν δε γινόταν μία σειρά κοπιωδών ενεργειών και δαπανών. Τα ουσιαστικά ξεκίνησαν τέλος του 2014 και κλείνουν το 2017.