Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 11:15:53 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 08:11

Ευχαριστήριο μήνυμα Χριστόφορου Απατσίδη

Γράφτηκε από τον
Φίλες και φίλοι μετά το πέρας των Δημοτικών Εκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους και όλες εσάς που με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, ώστε να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης στην Εκλογική Περιφέρεια Κιλκίς με τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ», με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσαντάκη.
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 21:57

Μήνυμα Άννας Δημάκη

Γράφτηκε από τον

Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να σε εμπιστεύονται και να σε τιμούν τόσοι συνάνθρωποί σου. Στέκεις άγρυπνος φρουρός, μαχόμενος συνεχώς για τις κοινές αξίες και ιδανικά, προσπαθώντας να μην τους απογοητεύσεις ποτέ. Αν προσποιείσαι, δεν αντέχεις, λυγίζεις… Αν όμως, σαν άνθρωπος, είσαι πλασμένος να προσφέρεις με πάθος, με μεράκι, με αγάπη και ανιδιοτέλεια, τότε το βαρύ φορτίο γίνεται ανύπαρκτο στους ώμους σου.

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 10:08

Δήλωση Παύλου Τονικίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Γράφτηκε από τον

 Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δημότες που με την ψήφο τους στήριξαν τόσο εμένα, όσο και την προσπάθεια του «ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ».

Συγχαίρω το νέο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη για την εκλογή του, όπως επίσης και όλα τα στελέχη της παράταξης της οποίας ηγούμαι για τον έντιμο αγώνα που διεξήγαγαν σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Επίσημα αποτελέσματα-σταυροί για όλες τις κοινότητες του Ν. Κιλκίς

Επίσημα αποτελέσματα-σταυροί για την "Παιονία της Προόδου" του Κώστα Σιωνίδη.

Επίσημα αποτελέσματα-σταυροί για την "Παιονία Ισχυρή" του Χρήστου Γκουντενούδη.

Επίσημα αποτελέσματα-σταυροί για τη "Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας" του Αναστάσιου Βασιλακάκη.

Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 12:58

Δήλωση Καλλισθένης Πάκα

Γράφτηκε από τον

Σήμερα μετά  την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών από το Πρωτοδικείο Κιλκίς αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ως δημοτική σύμβουλο , πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στην Εκλογική Περιφέρεια Κιλκίς με το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ»  με επικεφαλής τον  Δημήτρη Τσαντάκη . Ενα συνδυασμό  ισχυρό που θα συν – εργαστεί για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας .

Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες  σταθήκατε δίπλα μου σε έναν αγώνα με πολλές ιδιαιτερότητες και για μία ακόμη φορά αποδείξατε τη  διαχρονική , βαθιά , ειλικρινή ,  ουσιαστική και αδιάρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ ημών , την οποία κοιτώντας σας στα μάτια , δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τιμήσω στο ακέραιο .

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 20:23

Μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για β’ Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,

Αυτή την Κυριακή αποφασίζεις οριστικά

με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.

Η νέα Δημοτική Αρχή που εκλέγεις στο Δήμο Κιλκίς

είναι η δική σου εικόνα.

Μην θολώσεις αυτή την εικόνα με γκρίζες σκιές,

με ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει

είναι η εξουσία  και η πολιτική τους επιβίωση.

Απόφαση του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος στα χέρια του πολίτη":
 
Έπειτα από την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαίου, ο συνδυασμός μας συνεδρίασε με θέμα τον απολογισμό των αποτελεσμάτων αλλά και τις αποφάσεις της επόμενης ημέρας.