Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:20:54 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τους πέντε άξονες του ολοκληρωμένου και κοστολογημένου σχεδίου του για τη Μακεδονία του 2030, παρουσίασε κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, επαναλαμβάνοντας την «απόλυτη και ξεκάθαρη δέσμευσή του ότι θα είναι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων».

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ορίζονται επτά νέοι Αντιδήμαρχοι σε τομείς ευθύνης του Δήμου Κιλκίς με σκοπό την παραγωγή αποτελεσματικού και μετρήσιμου έργου στον πολίτη.   

Τα ονόματα και οι τομείς ευθύνης των νέων Αντιδημάρχων είναι:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 22:06

Δημήτριος Β. Τσαντάκης: «Ευχαριστώ και Συγχαίρω»

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο Δήμο Κιλκίς έγινε η τελετή ορκομωσίας του νέου Δημάρχου, των Δημοτικών, των Τοπικών Συμβούλων και των Προέδρων Κοινοτήτων για τη δημοτική θητεία 2019-2023, που αρχίζει την πρώτη Σεπτέμβρη. Ορκίστηκα πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του Ελληνικού κράτους με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου μας. Έτσι κλείνει μια δημιουργική θητεία (2014-2019). και ξεκινά μια νέα κρίσιμη.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 21:12

Κώστας Σιωνίδης: Ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά

Γράφτηκε από τον

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου ήταν κατάμεστη από αυτοδιοικητικούς συμβούλους που ορκίστηκαν, εκπροσώπους φορέων, φίλους και συγγενείς. Κι αυτό ήταν αναμενόμενο το μεσημέρι της Κυριακής στο Πολύκαστρο κατά την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.
Και απομένει να αποδειχθούν στην πράξη όσα εύηχα, εύλογα και εύορκα ανακοίνωσε στην ομιλία - χαιρετισμό του προς τους δημότες ο νέος Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης. Ελεγχόμενος σε αντίθετη περίπτωση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα στο Πολύκαστρο  και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30, ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα.

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ

H oρκωμοσία του νέου δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, των δημοτικών και των τοπικών συμβούλων συμβούλων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Εξελίξεις στη δημοτική παράταξη του Παύλου Τονικίδη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και της ΠΡΩΙΝΗΣ, μ’ ένα βασικό στέλεχος του συνδυασμού, τον Γιώργο Μιχαηλίδη, να δηλώνει την αποχώρησή του και να ζητά από τον κ. Τονικίδη να παραιτηθεί από επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Αξιών».

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 21:09

Τα λουλούδια της Παναγίας

Γράφτηκε από τον

Του Κώστα Τερζενίδη.

Είναι προφανές πως το Πάρκο Κήπος η δημοτική αρχή το… εχθρεύεται και γι’ αυτό το έχει εγκαταλείψει στην τύχη του. Αναδείξαμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ τα προβλήματά του και το πως θα μπορούσε ο δήμος Κιλκίς να βελτιώσει τα πράγματα, την εικόνα του Πάρκου και συνεπώς να προσφέρει στους δημότες έναν καλύτερο χώρο αναψυχής, αντί να βλέπει κανείς να παίζουν τα παιδιά κάτω από ξεραμένα κυπαρίσσια!