Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 9:26:40 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 21:07

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μέσα από μια ''δραστήρια'' συνεργασία με τοπικούς φορείς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους συλλόγους, ο Δήμος Κιλκίς και το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού και Οργάνωσης, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια για την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και στοχεύει στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 22:56

Τα βρέφη "πληρώνουν" το έλλειμμα υποδομών

Γράφτηκε από τον

Χιλιάδες παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός παιδικών σταθμών δήλωσε πρόσφατα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρης Καρέλας. «Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 22:30

Δήμος Κιλκίς: Εντυπωσιακή η ανανέωση του στόλου οχημάτων

Γράφτηκε από τον

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό το Δημήτρη Σισμανίδη παρέδωσε σήμερα στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες δεκατέσσερα νέα οχήματα και μηχανήματα έργου που θα διευκολύνουν σημαντικά το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα, στο πράσινο, στις τεχνικές υπηρεσίες και στην πολιτική προστασία παρέχοντας στους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 22:26

«Υδραγωγείον η Εγκατάλειψις»!

Γράφτηκε από τον

Αυτό που βλέπετε είναι το… υδραγωγείο του Αγίου Χαραλάμπους. Από αυτό πίνει νεράκι το μισό χωριό. Εγκαταλειμμένο, αφημένο στην τύχη του. Το έχουν καλύψει πλήρως τα βάτα κι είναι ελεύθερο για να κάνουν τις βόλτες τους ανενόχλητα τα ποντίκια και οι αράχνες.

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 21:19

Στον Εισαγγελέα και γρήγορα!

Γράφτηκε από τον

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις που άπτονται πλέον και της χρηστής διαχείρισης του δημοτικού χρήματος προσλαμβάνει η κόντρα που ξέσπασε στην διοικούσα παράταξη του δήμου Κιλκίς μετά την παραίτηση της πρώην προέδρου Λένας Αναστασιάδου, ύστερα από την άρνηση του διοικητικού συμβουλίου να υποστηρίξει το αίτημά της για αύξηση του μισθού της.

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 21:14

Γκουντενούδης - Σιωνίδης οι βασικοί αντίπαλοι

Γράφτηκε από τον

Δεν θα εκπλαγεί κανείς στην Παιονία αν τον προσεχή Μάιο, στις εκεί δημοτικές εκλογές το δημαρχιακό θώκο διεκδικήσουν οι δυο συνήθεις ύποπτοι. Ο νυν δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δ.σ. Κώστας Σιωνίδης. Και τούτο επειδή οι όποιες διερευνητικές κινήσεις διεξάγονται από τρίτους ενδιαφερόμενους στο παρασκήνιο, έχουν περισσότερο τοπικό χρώμα ή εντάσσονται σε σχεδιασμούς τοπικού χαρακτήρα.

Από την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς γνωστοποιείται στους δημότες ότι οι βεβαιώσεις μονίμου κατοικίας δε θα εκδίδονται πλέον από τις Δημοτικές Ενότητες και τις κατά τόπους Κοινότητες αλλά θα εκδίδονται μόνο από την έδρα του Δήμου Κιλκίς.

Με απόφαση του Δήμου Κιλκίς διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευσή τους στους δρόμους πέριξ του Δημαρχείου Κιλκίς όπου θα διεξαχθεί η ετήσια Εμποροπανήγυρη της πόλης του Κιλκίς.

Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 13:00

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη

Γράφτηκε από τον

Στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Κιλκίς που κατάφεραν να εισαχθούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Πατρίδας μας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και τους εύχομαι υγεία, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Από το Δήμο Κιλκίς και τον σχετικό Οργανισμό του δήμου ανακοινώνεται ότι: Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του ΝΠΔΔ του Δήμου Κιλκίς στους οποίους θα φιλοξενηθούν 180 νήπια και 50 βρέφη, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους για το σχολικό έτος 2018-2019, τη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.