Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 9:33:53 μμ

Αυτοδιοίκηση

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 21:45

«Καλησπέρα, Είμαι Ο Θέμης!»

Γράφτηκε από τον

Έχοντας κάνει τρόπο ζωής το μότο «Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι», καθημερινά μεταφέρω τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Κιλκίς προσφέροντας όλη την καλή μου διάθεση στα δρομολόγια που κάνω.

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 20:25

Ο Κώστας Σιωνίδης στην Καστανερή

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Σιωνίδης, μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού  «Η Παιονία της Προόδου» επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 11  Μαΐου, την Καστανερή,  όπου  και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα του οικισμού και παρουσίασε τους άξονες του προγράμματός του.

Με τους Σατανάκη Απόστολο, Τσικουνδούρα Ευδοξία (Εύη), Κοκοβίδη Κυριάκο και Κονίδου Κωνσταντίνα ολοκληρώνεται η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Λίγα λόγια για τις σπουδές σου, το κοινωνικό σου προφίλ και την πορεία σου μέχρι και σήμερα σε επαγγελματικό-εκπαιδευτικό-πολιτικό επίπεδο;

Γεννήθηκα τον Μάιο του 1992, στο όμορφο Κιλκίς. Κατάγομαι από τον γραφικό Ίασμο Κομοτηνής και την περήφανη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς. Είμαι γιος της Φωτιάδου (Ρίτσας) Ελευθερίας και του Μαρκόπουλου Θ. Χαράλαμπου.

Εκτύπωση Ψηφοδελτίων στο τυπογραφείο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, γρήγορα και οικονομικά!

Λίγα λόγια για εμένα...

Είμαι η Γιαννούλα Μητώνα, ηλικίας 33 ετών και είμαι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Χρυσόπετρας.
Είμαι δασκάλα και είμαι ενεργή στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 12 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Σωτήριο Πατσιούρα και έχουμε δύο παιδιά, την Αρετή και το Χρήστο, ηλικίας 9 και 7 ετών αντίστοιχα. Ο σύζυγός μου έχει την επιχείρηση Ράντσο Κιλκίς, ένα αγρόκτημα ιππασίας και περιπέτειας που προσφέρει καφέ, γευστικό μενού και ψυχαγωγία με πολλές δραστηριότητες με τα άλογα, με παιδική χαρά και πολλούς χώρους πρασίνου.

Αρχικά το 2010 για πρώτη φορά έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση των πολιτών του Δ. Κιλκίς όντας ενεργός πολίτης να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συνεχίστηκε η αυτοδιοικητική μου πορεία το 2014 με την δεύτερη κάθοδο μου στην οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλός και μετέπειτα Αντιδήμαρχος Κιλκίς .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Δήλωση του Αντιδημάρχου Παιονίας

Στις 26 Μαΐου οι συμπολίτες μου αποφασίζουν για το μέλλον της Παιονίας. Πιστεύω ότι μπορούν να διακρίνουν, να συγκρίνουν πρόσωπα και πράγματα, να ζυγίσουν πρακτικές και συμπεριφορές πριν κάνουν την τελική αξιολόγησή τους.

Η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού αναδιατάσσει τις δυνάμεις της στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές και πορεύεται Μπροστά! Με νέους κατά βάση ανθρώπους αλλά και με έμπειρους αυτοδιοικητικούς που έχουν τη διάθεση να εισφέρουν στην υπόθεση ανάπτυξης της περιοχής και να εργαστούν για να τη θωρακίσουν με έργα υποδομής.