Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 5:42:14 μμ

Αυτοδιοίκηση

Από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Δημήτρη Τσαντάκη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Φίλιππος Κοτανίδης ο δραστήριος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χέρσου, δυναμικός αγροτοσυνδικαλιστής, λαμπρύνει κι αυτός με τη συμμετοχή του το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς και υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον με βάση το παρόν και ισχυρό θεμέλιο το παρελθόν μας.

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 12:20

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, στις 7 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00:

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 21:52

Με Δημήτρη Τσαντάκη η Μαρία Μιχαηλίδουκαι ο Φόρης Απατσίδης

Γράφτηκε από τον

H Μιχαηλίδου Μαρία μια νέα παρουσία με μεγάλη επιστημονική κατάρτιση και τεράστια όρεξη για προσφορά ενώνει τις δυνάμεις της για το Κιλκίς που όλοι μας νοιαζόμαστε και αγαπάμε.
Είναι Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος με προϋπηρεσία στο Δασαρχείο Κιλκίς και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΑΠΘ στο Πρόγραμμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, στη διαχείρηση αστικού πρασίνου. Έχει συνεργαστεί με την Αναπτυξιακή Κιλκίς και την Επιμορφωτική Κιλκίς και είναι εθελόντρια στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Τούτες τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θέλησε να περάσει στην τοπική μας κοινωνία τα πραγματικά μηνύματα που εκφράζουν: την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη ζεστασιά και τη διάθεση συνεισφοράς προς το συνάνθρωπο. Πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του, ο Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε τον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς και αντάλλαξε ευχές με το διοικητικό του προσωπικό και με τους γέροντες και τις γερόντισσες που φιλοξενεί.

Ο Δήμος Παιονίας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών, υπέβαλε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» που χρηματοδοτείται μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), και εγκρίθηκαν έργα συνολικής αξίας σχεδόν 3,5 εκ ευρώ.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 13:21

Με το Δημήτρη Κυριακίδη και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Γράφτηκε από τον

“Ένας ακόμη άξιος συμπολίτης μας, που συμμερίζεται τις ιδέες μας για την ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς, έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει την κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της παρατάξης.

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 21:12

O Ανέστης Κωστίδης στηρίζει Δη. Κυριακίδη για δήμαρχο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η νέα γενιά έχει την ορμή και το πάθος της δημιουργίας. Θέλει να πρωτοστατεί, προχωρά μπροστά με τη χειμαρρώδη δύναμη των ιδεών της και αγωνίζεται για να πετύχει τους στόχους της. Στο νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με το σχέδιο ‘’Κλεισθένης’’ οι νέοι άνθρωποι πιστεύω ότι θα έχουν πιο δυναμικό λόγο στις τοπικές μας υποθέσεις και θα βάλουν ψηλά τον πήχη για έναν σύγχρονο Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες και στη νέα γενιά, που θα τους εμπιστεύεται και θα στηρίζει κάθε δημιουργική προσπάθεια που οδηγεί στην πολυεπίπεδη ανάπτυξή του.

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. Β’ 5821/24.12.2018) καθορισμού των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, με την οποία επιπλέον προσδιορίζεται το ύψος χρηματοδότησης για το 2018. Μαζί με την απόφαση εκδόθηκε και η λίστα των 107 δικαιούχων ΟΤΑ της χώρας, από την οποία απουσιάζουν και οι δυο δήμοι του νομού.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 20:11

Ευχές για την Πρωτοχρονιά θα ανταλλάξει ο Δήμαρχος Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, θα δεχθεί και θα ανταλλάξει ευχές με πολίτες και με εκπροσώπους αρχών στο Δημαρχείο, μετά τον εκκλησιασμό, από τις 11.30 π.μ έως τη 1.30 μ.μ.

Συνεδριάζει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης 13.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1 14η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
2 Ένταξη του Δήμου Παιονίας στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, Προαγωγής Υγείας - Ίδρυση ΚΕΠ Υγείας.
3 Έγκριση πρακτικού επιτροπής καταγραφής και αποτίμησης ζημιών από τις προσφυγικές ροές σε περιοχές του Δήμου Παιονίας.