Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:21:55 μμ

Αυτοδιοίκηση

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η.

Σας προσκαλώ στην τελετή ορκωμοσίας

του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

και των Προέδρων και μελών των Κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς

την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 19:00

στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα

τη νέα Αυτοδιοικητική Αρχή.

 

Δημήτρης Κυριακίδης

Νέος Δήμαρχος Κιλκίς

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 12:03

Απολογισμός δράσης από Χρήστο Γκουντενούδη

Γράφτηκε από τον

Πρόσκληση για την ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα του ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, την 20η  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, με μόνο θέμα:«Την έκθεση – απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του Προγράμματος Δημοτικής δράσης για το οικονομικό έτος 2018», απηύθηνε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας Γιάννης Παπαδόπουλος, απολογισμό που θα παρουσίαση ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης.

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 20:35

Πεντζερετζής αντί Δημάκη στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Μάκης Πεντζερετζής θα ορκιστεί τελικά δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς στις 25 Αυγούστου αντί της Άννας Δημάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ο κ. Πεντζερετζής κέρδισε τελικά την ένσταση που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και κερδίζει την έδρα από την κα Δημάκη, και οι δύο υποψήφιοι με το συνδυασμό του Δημήτρη Τσαντάκη.

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 09:41

Επιζητούμε τη συνεργασία, λέμε όχι στη συνδιοίκηση

Γράφτηκε από τον

Άμεση και ξεκάθαρη είναι η απάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στην επιδίωξη της παράταξης του κ. Παύλου Τονικίδη

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 22:33

Ζητάνε συνδιοίκηση και το 40% των θέσεων

Γράφτηκε από τον

Σε αναψυκτήριο του Κιλκίς, στην είσοδο από Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν βράδυ οι οχτώ από τους εν συνόλω 12 εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Δήμος Αξιών" υπό τον κ. Παύλο Τονικίδη για να συμφωνήσουν επί όσων επίκεινται και να διαλύσουν παρεξηγήσεις επί όσων συνέβησαν από την επομένη των εκλογών.

Σχετικά με τις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς που αφορούν διαδικασίες του Δήμου Κιλκίς για την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας τα κάτωθι:

Σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο ο νέος δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, ανακοίνωσε -έναν μήνα πριν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου- τα ονόματα όλων των στελεχών του που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης, ώστε να προετοιμαστούν-ενημερωθούν για να μην χαθεί ούτε μια ημέρα στο ξεκίνημά τους, την 1η Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 13:25

Απολογισμός έργου Χρήστου Γκουντενούδη

Γράφτηκε από τον

Τον απολογισμό της θητείας του θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης,

Από το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη διαμαρτυρία:

Για μία ακόμα χρονιά χιλιάδες παιδιά πανελλαδικά και δεκάδες στην ΠΕ Κιλκίς αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ (ΕΣΠΑ) για "δωρεάν φιλοξενία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών", γιατί οι γονείς τους δεν πληρούν τα κριτήρια που ορίζει το πρόγραμμα, δεν συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα μόρια ή δεν έχουν καν δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτό.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 23:26

Στο συνέδριο του Economist ο Κώστας Σιωνίδης

Γράφτηκε από τον

Προσκεκλημένος ως οικονομολόγος αρχικά και στην συνέχεια και ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παιονίας ο κ. Κώστας Σιωνίδης συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου του Economist στο Grand resort Λαγονήσι.
Στο διήμερο συνέδριο 16-17 Ιουλίου κεντρικός ομιλητής ήταν ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και στη διάρκειά της ομιλίας του παρουσίασε τις θέσεις της κυβέρνησης για προσέλκυση νέων επενδύσεων, ενίσχυση υφιστάμενων επιχειρησεων, μείωση φορολογίας και επιτάχυνσης διαδικασιών αδειοδότησης.