Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:22:28 μμ

Αυτοδιοίκηση

Η Εμποροπανήγυρη που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας θα λειτουργήσει από 04 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη έως 08 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή έτους 2019.
Σύμφωνα με τις υπ. αριθμ. 131/2019, 123/2019 και 132/2019 αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου και της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης:
Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εμποροπανήγυρη καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου από 15 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα έως την 23 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή.

Είναι το Πάρκο-Κήπος του Κιλκίς, στην καρδιά της πόλης, που μαζεύει τόσο κόσμο κάθε βράδυ όση μαζί αδιαφορία και έχθρα από κείνους που οφείλουν να το φροντίσουν.
Λες και το έφτυσαν οι θεοί. Δημιουργήθηκε ύστερα από διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό. Κι όσο κράτησε η διαβούλευση καμιά έντονη αντίρρηση δεν διατυπώθηκε, ακόμα και από φορείς τεχνικών που όφειλαν, αν είχαν, να τις εκφράσουν πριν αναλάβουν οι εργολάβοι.
Η ενοποίηση του χώρου πάνω και κάτω από τη Βενιζέλου δημιούργησε είναι αλήθεια κάμποσα κυκλοφοριακά προβλήματα. Αφού μάλιστα η μελέτη κυκλοφοριακής ρύθμισης ακόμα αγνοείται.

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 22:58

Τελειώνει το μαρτύριο της Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Ένα ένα τα απορριμματοφόρα της Παιονίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να προμηθευτούν ανταλλακτικά και να επισκευάσουν τις ζημιές ύστερα από νομικό στοπ που έθεσε ο τοπικός Επίτροπος

Την παρέμβαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας για την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος των πνευματικών δικαιωμάτων που κατατρύχει τους επαγγελματίες και ιδιαίτερα τους μικρούς ζητεί με επιστολή της η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ο εκλεγείς δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης προέβη, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, την Δευτέρα στην ακόλουθη δήλωση:

Από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί τον δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη προκειμένου να ενημερωθώ για τις εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της αποκομιδής απορριμμάτων που έχει προκύψει στο δήμο και για να του δηλώσω την πρόθεσή μου να συνδράμω προς όποια κατεύθυνση κρίνει απαραίτητη.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου σε ώρα που θα καθοριστεί προσεχώς θα γίνει η ορκωμοσία των αιρετών δημάρχων Δημ. Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη

Το μείζον ζήτημα της κυβερνησιμότητας των Δήμων από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε αρχίζει η νέα δημοτική θητεία, και το οποίο ανέκυψε με την απλή αναλογική, την οποία εισήγαγε ο Κλεισθένης,

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 17 Ιουλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ: