Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 9:26:59 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 20:17

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμαρχος Κιλκίς  Δημήτρης Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

Τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην πλατεία Λατσιών (έμπροσθεν Δημαρχείου).

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 22:34

Σαν τον αετό φτερούγισες...

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο “χαίρε” του Γιώργου Περπερίδη, διευθυντή του Κ. Υ. Πολυκάστρου, στον αδικοχαμένο Νίκο Ταχτσίδη.

Αγαπητέ μας Νίκο
Λένε ότι οι αετοί πετούν πολύ ψηλά για να μη τους βλέπουν τα άλλα πουλιά και δακρύζουν.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 11:12

Τονικίδης vs Ανασταστιάδου: "Μαύρη σελίδα" στη ΔΕΥΑ Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Από τον κ. Παύλο Τονικίδη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ" για τις πρόσφατες εξελίξεις στη ΔΕΥΑΚ, δόθηκε στη δημοσιότητα, μετά την παραίτηση της προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς, Λένας Αναστασιάδου, η ακόλουθη δήλωση:

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τον μεγάλο αριθμό προτάσεων που υποβάλλονται συνεχώς από τους δήμους ολόκληρης της χώρας για την χρηματοδότηση έργων, προμηθειών και υπηρεσιών από τα δύο Ειδικά Προγράμματα Ενίσχυσης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «ΦιλόΔημος» και «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Σε παραίτηση οδηγήθηκε τελικά η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, Λένα Αναστασιάδου, μετά την κάθετη αντίδραση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης, απέναντι στο εξώδικο που έστειλε η ίδια, διεκδικώντας το διπλασιασμό της αντιμισθίας της και την αναδρομική καταβολή 16.000 ευρώ, όπως αναλυτικά αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ μας στο eidisis.gr.

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 21:21

Τρικυμία στα νερά της ΔΕΥΑ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, Ελ. Αναστασιάδου, ασκεί αγωγή κατά του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης για "παράνομο πλουτισμό" σε βάρος της! Διεκδικεί δεδουλευμένα 16.000 ευρώ συν τους τόκους επειδή η αντιμισθία της πριν 16 περίπου μήνες, όταν αντικατέστησε τον κ. Δήμαρχο στην προεδρία, ορίστηκε στα 855 ευρώ μηνιαίως μεικτά αντί των 1710 όπως υποστηρίζει. Αντιδράσεις από συμβούλους της πλειοψηφίας- μελών του δ.σ. που συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 10:28

Διακοπή ρευματοδότησης στο Δημαρχείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα διακοπεί προσωρινά η ρευματοδότηση του Δημαρχείου Κιλκίς από τις 8:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κιλκίς που αφορούν την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού δικτύου της Γ. Καπέτα.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 13 Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 19:06

Νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων ο Ανέστης Πογέλης

Γράφτηκε από τον

Με απόφασή  του ο  Δήμαρχος Κιλκίς όρισε νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων τον Ανέστη Πογέλη στη θέση του αποβιώσαντος Αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη.

Οι αρμοδιότητες που ανατίθενται στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων αφορούν:

Ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς ορκίστηκε την Τετάρτη ως νέα δημοτική σύμβουλος η Δωροθέα (Μαρία) Μανιουρά – Κυριακίδου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στη νέα δημοτική σύμβουλο να διαγράψει μια αξιόλογη  και παραγωγική θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του Δήμου Κιλκίς.

Η Δωροθέα (Μαρία) Μανιουρά – Κυριακίδου εξελέγη επιλαχούσα με τον πλειοψηφήσαντα δημοτικό συνδυασμό ''Άνοδος – 7 Πολις'' και καταλαμβάνει τη θέση του αποβιώσαντος δημοτικού συμβούλου Νίκου Ταχτσίδη.