Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 12:45:24 πμ

Αυτοδιοίκηση

Τελικά το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2019 το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ψήφισε υπέρ της κατάτμησης του οικοπέδου του Μύλου Σαμαρά, όπως την εισηγήθηκε ο Δήμαρχος  Δ. Κυριακίδης ως προϊόν εξωδικαστικής συμφωνίας με τους ιδιώτες συνιδιοκτήτες του σχεδόν 70% του οικοπέδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, η συνεδρίαση ήταν συνέχεια της συνεδρίασης της Δευτέρας, η οποία είχε διακοπή στις 1 τα ξημερώματα μέσα σε ένα κλίμα έντασης και οξύτατης αντιπαράθεσης, λίγο πριν την ψηφοφορία του θέματος. Στη συνεδρίαση της Τρίτης απουσίαζαν τρεις σύμβουλοι, δυο από την παράταξη Τονικίδη, οι Γιώργος Μπουδούρης και Λάζαρος Παζαρτζικλής, καθώς και η γιατρός Μαρία Μασμανίδου από την παράταξη του κ. Τσαντάκη.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (23-10-2014)

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 14:05

"Επί ξυρού ακμής" το Δικαστικό Μέγαρο του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σε πολεμική ατμόσφαιρα και με δηλωμένη την αρνητική θέση των τριών επικεφαλής συνδυασμών (Τονικίδη, Τσαντάκη, Φαχουρίδη) να συναινέσουν στην κατάτμηση του οικοπέδου του Μύλου Σαμαρά όπως  την εισηγήθηκε ο Δήμαρχος  Δ. Κυριακίδης ως προϊόν εξωδικαστικής συμφωνίας με τους ιδιώτες συνιδιοκτήτες του σχεδόν 70% του οικοπέδου, συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας  21 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 12:41

Καθαρισμός φρεατίων στο δήμο Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Εκτεταμένους ελέγχους και καθαρισμούς  των  φρεατίων ομβρίων υδάτων  πραγματοποιεί το διάστημα αυτό ο δήμος Παιονίας σε όλες τις πόλεις του δήμου.

 Οι εργασίες ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα την περίοδο που θα ενταθούν οι βροχοπτώσεις.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (18-10-2014)

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 21 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Στις 16-10-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, μετέβη στον κόμβο του Μεταλλικού ώστε να πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία αλλά και να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Έργα βελτίωσης – επισκευές υφιστάμενων οδοστρωμάτων Εθνικού & Επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΚΜ», Υποέργο: «Βελτίωση- επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων οδικού δικτύου Π.Ε. Κιλκίς σε τμήματα των οδικών αξόνων α) Νέα Εθνική Οδός Όρια Ν. Θεσσαλονίκης – Ν. Σάντα – Μεταλλικό - Δροσάτο (με την πρόσβαση προς Μεθοριακό σταθμό Δοϊράνης έως τα όρια Ν. Σερρών) και β) Επαρχιακή οδός 9 Κιλκίς -Μ. Βρύση –Πολύκαστρο – Αξιούπολη».

Φαίνεται πως οι νέες δημοτικές αρχές του νομού έχουν βαλθεί να μας γεμίσουν αρώματα και χρώματα, φυτεύοντας λουλούδια σε κεντρικά σημεία των πόλεών τους.

Δημοσιεύσαμε σχετικά για το Κιλκίς, δημοσιεύουμε φωτογραφία και από τις φυτεύσεις λουλουδιών στην ανατολική είσοδο του Πολυκάστρου, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου, Γιάννη Συμεωνίδη.

Ευρεία σύσκεψη σε κλίμα άριστης συνεργασίας και εφ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη με τη συμμετοχή τεχνικών κλιμακίων του Δήμου και του ΔΕΔΔΗΕ.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι προοπτικές μεγάλων έργων υπογειώσεων ηλεκτρικών δικτύων, κύρια για την 21η Ιουνίου και άλλα σημεία της πόλης.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-10-2014)