Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 11:26:20 μμ

Αυτοδιοίκηση

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης το βράδυ της Παρασκευής με το κλείσιμο της προεκλογικής καμπάνιας του, μπροστά στο εκλογικό του κέντρο.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 12:44

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Παύλου Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Από το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το μήνυμα της μεγάλης νίκης της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» έστειλε η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Κιλκίς χθεσινή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία ογκώδους ακροατηρίου στην Πλατεία Ειρήνης.

Σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου και στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά", του υπ. δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, στο εκλογικό κέντρο του, 21ης Ιουνίου 111, στη διασταύρωση των ΤΑΧΙ.

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υπ. δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμετέχω - ο δήμος στα χέρια του πολίτη", Δημήτρης Αγαθόπουλος, ασκώντας σφοδρή κριτική στην "αυτοδιοικητική νομενκλατούρα" του Κιλκίς.

Η συγκέντρωση έγινε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου, στην αρχή του πεζόδρομου της 25ης Μαρτίου, ενώ στο ξεκίνημα και στο κλείσιμό της εμφανίστηκαν και τα χάλκινα της Γουμένισσας.

Την ίδρυση Κέντρου Ποντιακού και Προσφυγικού Ελληνισμού στη Νέα Σάντα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την προχθεσινή ομιλία του στην ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς. Η αποστολή της Νέας Σάντας ως ιστορικής έδρας δεν έχει εκπληρωθεί παρά το γεγονός ότι η Κοινότητα  είναι και το μεγαλύτερο πληθυσμιακό κύτταρο του Δήμου Κιλκίς, το πιο ζωντανό και δυναμικό κομμάτι της τοπικής του οικονομίας και το κέντρο των ιστορικών πολιτισμικών παραδόσεων του Πόντου.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 14:20

Η dream team του Δημήτρη Κυριακίδη στη Δ.Ε. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η dream team του Δημήτρη Κυριακίδη στη Δ.Ε. Κιλκίς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 20:51

Γνωριμία με την Αμαλία Ξοπλίδου

Γράφτηκε από τον

Η Αμαλία Ξοπλίδου δε χρειάζεται συστάσεις... Το όνομα της έχει ταυτιστεί με την εξυπηρέτηση και τη δυτικότατα στο χώρο της δουλειάς της. Οικονομολόγος, Υποδιευθύντρια γνωστής Τράπεζας, με μεταπτυχιακό στην Τραπεζική. Πτυχίο και μεταπτυχιακό τα τελείωσε στην ώρα τους, παράλληλα με το να εργάζεται από τα δεκαεννιά της. Κι από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πως την υπομονή και την επιμονή της τη χρησιμοποιεί για να εξελίσσεται συνεχώς.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 19:17

Μαζί για τον Καμπάνη!

Γράφτηκε από τον

Μαζί για τον Καμπάνη

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, υπέβαλε πρόταση στην πρόσκληση με αρ. πρωτ.: 3171/1061/Α3/04.06.2018  που ανήρτησε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης/Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία και με κωδικό: 098Α/Α ΟΠΣ: 2658 (ΑΔΑ: Ω25Σ465ΧΙ8-ΟΛΩ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» με συνολικό προϋπολογισμό Δράσης 50.000.000,00 ευρώ.