Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 9:27:31 μμ

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 13:33

Διακοπές υδροδότησης στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Αθηνών, Αριστείδου, Αριστοτέλους και της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (μεταξύ Περικλέους και Βυζαντίου), καθώς και στις αντίστοιχες περιοχές επέκτασης νότια της Μ. Αλεξάνδρου, ότι τη Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω ακύρωσης του παλαιού δικτύου επί της οδού Αριστείδου.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:11

Ανακοίνωση-ενημέρωση από το Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Για την καλύτερη οργάνωση της Εμποροπανήγυρης εργάζεται η Δημοτική Αρχή Κιλκίς προσθέτοντας στο σχεδιασμό της στοιχεία που αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν τον ιστορικό θεσμό της πόλης. Βαρύτητα στη φετινή διοργάνωση δίδεται σε αισθητικές παρεμβάσεις στους χώρους της Εμποροπανήγυρης σε βελτιωμένες υποδομές στους εκθέτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών δρωμένων.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 18:36

Ο “Κλεισθένης Ι” επιβάλλει πνεύμα συνεργασίας

Γράφτηκε από τον

Ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση, ο “ΚλεισθένηςΙ” αποτελεί ήδη πραγματικότητα και οι ..συνέπειές του δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιηθεί ακόμα και από στελέχη της αυτοδιοίκησης με μακρόχρονη ενασχόληση στα κοινά.

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 13:24

Εκτακτη σύσκεψη από Βεργίδη για την αντιπυρική προστασία

Γράφτηκε από τον

Την Πέμπτη 26-07-2018 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έκτακτη σύσκεψη συναρμόδιων φορέων, προκειμένου να εκτιμηθεί ο βαθμός ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών – φορέων για την αντιπυρική προστασία του Νομού Κιλκίς.

Με το τελευταίο δημοσίευμα σας κ.Γκουντενούδη, επιβεβαιώσατε για μία ακόμη φορά την πολιτική σας ανεπάρκεια.
Σας άσκησα κριτική για τις ανακρίβειες με τις οποίες προσπαθήσατε να κρύψετε τη γύμνια του έργου της τετραετούς σας θητείας , χρησιμοποιώντας τα νούμερα και στοιχεία που μου έδωσε η οικονομική υπηρεσία του Δήμου.

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 20:18

Σε λειτουργία το νέο καδό – πλυντήριο του Δήμου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με ένα νέο μηχάνημα, απαραίτητο για τις ανάγκες της καθαριότητας εξοπλίστηκε ο Δήμος Κιλκίς.
Το καδο-πλυντήριο που απέκτησε η υπηρεσία καθαριότητας χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του εσωτερικού και εξωτερικού μέρους των κάδων απορριμάτων όπως και για το πλύσιμο των δρόμων.

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 20:17

Φυσικό Αέριο στο Πολύκαστρο

Γράφτηκε από τον

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ και των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για το φυσικό αέριο στην Παιονία.
Δυο ημέρες μετά την αποκάλυψη των εφημερίδων μας, η δημοτική αρχή Παιονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 10:07

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Γράφτηκε από τον

Κύριε Σιωνίδη,
Για μια ακόμη φορά επιλέγετε να κάνετε πολιτική μέσω δημοσιευμάτων τα οποία μάλιστα είτε ελάχιστα ή ουδόλως ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα κι ενώ μάλιστα έχετε λάβει τις απαντήσεις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναφορικά με την απάντηση της Προέδρου της ΚΔΕΚ για το ζήτημα των μετακινήσεων υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης, μετά από τοποθέτησή μου στην τελευταία συνεδρίαση (29/06/2018) του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, επισημαίνω τα ακόλουθα:
Χαιρετίζω την απόφαση της Προέδρου της ΚΔΕΚ να απαντήσει στα ζητήματα που προσωπικώς έθεσα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Δυστυχώς, η μη παρουσία της στα Δημοτικά Συμβούλια, παρότι προαιρετική, δε μου επιτρέπει να λάβω μια διά ζώσης απάντηση σε φλέγοντα ζητήματα του τόπου και, αναπόφευκτα, οδηγούμαστε σε μια επιστολογραφία μέσω του τοπικού τύπου.

Σε ενάμιση μήνα κύριε Δήμαρχε της Παιονίας συμπληρώνετε 4 χρόνια διοίκησης. Τον παραδοσιακό χρόνο διάρκειας θητείας από την γένεση του θεσμού των Δήμων και κοινοτήτων στην Ελλάδα.
Αν δεν είχε αλλάξει ο νόμος σε ενάμιση μήνα θα έληγε η θητεία σας, το έχετε συνειδητοποιήσει αυτό;