Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:23:03 μμ

Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 12:36

Μέχρι τον Σεπτέμβριο οι προτάσεις στο LEADER/CLLD της ΑΝΚΙ

Γράφτηκε από τον

Το μεγάλο και σταδιακά αυξανόμενο ενδιαφέρον από δυνητικούς δικαιούχους, το έντονο αίτημα πολλών επιχειρήσεων και συμβούλων

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 11:36

Καλλωπισμός Θεάτρου Λόφου και Θερινού Κινηματογράφου

Γράφτηκε από τον

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε ένας οργασμός εργασιών και εξωραϊσμού τόσο του Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς όσο και του Θεάτρου Λόφου.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μετά τις εκλογές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της 24ης Ιουνίου 2019

Περιοδεία σε χωριά του Κιλκίς (Μεταλλικό, Ξηρόβρυση, Μεγάλη Βρύση, Βαπτιστή, Χωρύγι) πραγματοποίησε μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, Κώστα Τσαουσίδη, Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Δήμος Κιλκίς – Γνωστοποίηση -Αλλαγή Καταστημάτων Ψηφοφορίας:

Ενημερώνουμε τους δημότες και ψηφοφόρους ότι, λόγω επιβεβλημένων και επειγουσών τεχνικών – οικοδομικών  εργασιών, που προέκυψαν και εκτελούνται για την ενίσχυση της στατικής επάρκειας του κτιρίου και οι οποίες δεν έχουν περατωθεί,  δεν είναι η δυνατή η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας , για λόγους ασφαλείας, στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς , στο οποίο   ορίστηκαν τα υπαριθ. 54, 55 και 56 καταστήματα ψηφοφορίας για το Δήμο Κιλκίς .

 Σε αντικατάσταση των ανωτέρω καταστημάτων , θα χρησιμοποιηθούν για τις Βουλευτικές εκλογές της 07.07.2019 τρία (03)επιπλέον των ήδη ορισθέντων,  καταστήματα ψηφοφορίας , στο ισόγειο του κτηρίου του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς , το οποίο βρίσκεται στην ίδια αυλή με το 2ο  Γενικό Λύκειο Κιλκίς.

Λίγο πριν την τελική ευθεία βρίσκεται η προεκλογική εκστρατεία και ο Στέφανος Παραστατίδης είναι ασταμάτητος ενόψει της εκλογής του στη Βουλή. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του υποψηφίου Βουλευτή του ν. Κιλκίς ήταν το Χωρήγι,

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Κανένας υποψήφιος βουλευτής του Κιλκίς δεν τόλμησε να οργανώσει μέσα στο κατακαλόκαιρο και με τόσο υποτονικό προεκλογικό κλίμα συγκέντρωση σε μεγαλύτερο χώρο από αυτόν του Συνεδριακού Κέντρου του Κιλκίς.

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλου συγκροτείται για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για το νομό Κιλκίς, ως εξής:

Με αφορμή την κοινοποίηση της επιστολής του επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου βάσει της οποίας αναιρείται ο διοικητικός τίτλος ‘’Πολυανής’’, που ανήκει ιστορικά στην οικεία μας Μητρόπολη, από τη Σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων, ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: