Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 9:37:56 μμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Γιώργος Ιωαννίδης έχει συνδέσει το όνομά του με την προσφορά στη γενέτειρα του, την Αξιούπολη. Δυναμικός, μαχητικός και διεκδικητικός, έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για έναν Δήμο πρωταγωνιστή και αυτοδύναμο, για μία Παιονία ακόμη πιο ισχυρή!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Η προοπτική της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου είναι να πάει Μπροστά! Με έμπειρα αλλά και νέα στελέχη όπως η Νατάσα Γαβουχίδου που προστίθεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να πάμε με το Δημήτρη Κυριακίδη Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Ο Πόλυς (Πολύκαρπος)  Βασιλειάδης, είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με το συνδυασμό <<ΔΗΜΟΣ  ΑΞΙΩΝ>> και υποψήφιο δήμαρχο τον Παύλο Τονικίδη.

Ποιός  είναι ο Πόλυς (Πολύκαρπος)  Βασιλειάδης.

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 11:07

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: ξεφεύγει από τα τετριμμένα

Γράφτηκε από τον

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να παρουσιάσει τον εαυτό της στους συνδημότες της η δικηγόρος Χριστίνα Χαραλαμπίδου, υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς με τον Παύλο Τονικίδη και τον «Δήμο ΑΞΙΩΝ». Μέσα από ένα κόμικ!

Η μικρή δισέλιδη αυτοτελής ιστορία της, βασίζεται στις προσωπικές πληροφορίες του βιογραφικού της και έχει σχεδιαστεί με όλα τα χαρακτηριστικά του είδους: εικόνες, καρέ, συννεφάκια κειμένου, λεζάντες!

Όλα τα ονόματα του συνδυασμού "Παιονία της Προόδου" του υποψήφιου δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, έτσι όπως κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο.

Η Μέμα Τεμεκενίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Μένα Τεμεκενίδου κατάγεται από τον Παντελεήμονα και είναι εργαζόμενη στον ΟΑΕΔ Κιλκίς. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Εφαρμοσμένη Αγρο-οικολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει εργαστεί, επίσης, για 28 χρόνια στην Εργατική Εστία ως καθηγήτρια κοπτικής-ραπτικής.

Με ενθουσιασμό, νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και αγάπη για την Παιονία και την Γουμένισσα έρχεται να προστεθεί στο δημοτικό συνδυασμό του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη ο Βασίλης Τάσιος.

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 22:05

Λαζαρίδης Κοραής: Για ν' αλλάξουμε το Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Λαζαρίδης Κοραής: Για ν' αλλάξουμε το Κιλκίς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου