Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:49:28 μμ

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 09:26

Σύσκεψη για την πυροπροστασία στη Δ.Ε. Αξιούπουλης

Γράφτηκε από τον

Στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου Παιονίας Γ. Γεωργίτσαρου και του Προέδρου Αξιούπολης Κ. Καλαβάζη με τον Διοικητή Χ. Γκαντίδη καθώς και τον Υποδιοικητή Α. Ταρινίδη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την πυροπροστασία στους οικισμούς της δημοτικής ενότητας Αξιούπολης και ιδιαίτερα στον λόφο του Αγ. Δημητρίου καθώς χρειάζεται να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-10-2014)

Τη λήψη επειγόντων μέτρων για την αποτροπή υπερχείλισης λυμάτων στις περιοχές της Παναγίας - 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, Αγίου Δημητρίου, Φιλιππουπόλεως, με πρώτο τον έλεγχο των υδρορροών όλων των πολυκατοικιών και μονοκατοικιών της πόλης του Κιλκίς προέκρινε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. μετά και τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ο Πρόεδρός της και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Δόμησης Ανέστης Πογέλης με γονείς και κηδεμόνες του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος.

Η κατ' έτος συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με θέμα την έγκριση του ισολογισμού-απολογισμού του περασμένου έτους, αποτελεί συνήθως ένα από τα λεγόμενα θέματα ρουτίνας.
Μόνο η οξυδέρκεια ορισμένων συμβούλων και η δυνατότητά τους στην ανίχνευση των ουσιωδών εν μέσω αναρίθμητων αριθμών του ισολογισμού δύναται να ανασύρει στην επιφάνεια θέματα που άλλως θα παρέμεναν ορατά μόνο σε λογιστές.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-10-2109)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (9-10-2019)

Με ομόφωνες αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ορίστηκαν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-10-2019)

Από τη δημοτική αρχή Κιλκίς του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση προς τη δημοτική παράταξη "Συμμετέχω" του Δημήτρη Αγαθόπουλου:

"Με αφορμή τη δημοσιοποίηση κειμένου δήθεν αναπάντητων ερωτήσεων που κατατέθηκαν από τη δημοτική παράταξη ''Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη'' στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι:

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 10:16

Αγαθόπουλος: Ερωτήσεις που περιμένουν απαντήσεις

Γράφτηκε από τον
Στα προ ημερησίας διάταξης θέματα της συνεδρίασης του Δ.Σ στις 2-10-19, υποβλήθηκαν οι παρακάτω επερωτήσεις για τις οποίες περιμένουμε να δοθούν οι σχετικές απαντήσεις.
1) Από σχετική έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι ο Δήμος Κιλκίς δεν ασχολήθηκε και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να χρηματοδοτηθεί για χορήγηση σχολικών γευμάτων στην Α' Εκπαίδευση. 
Ερωτάται ο Δήμαρχος τι μέλει γενέσθαι. Μέχρι την προηγούμενη σχολική περίοδο όσοι Δήμοι ή σχολικές μονάδες (ανά την επικράτεια) ζήτησαν σχολικά γεύματα επιχορηγήθηκαν.