Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 5:53:54 μμ

Αυτοδιοίκηση

Ο κύβος ερρίφθη για τη Νέα Δημοκρατία. Στο δήμο του Κιλκίς θα στηρίξει με κάθε επισημότητα και με όλες της τις δυνάμεις τον δικηγόρο και υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη.

Εδώ και καιρό οι έντυπες και η ηλεκτρονική εφημερίδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ επέμεναν πως η απόφαση της Ν.Δ. για το δήμο του Κιλκίς έχει παρθεί και αφορά τη στήριξη στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη. Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται απόλυτα. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η στήριξη της Ν.Δ. στον Δ. Κυριακίδη.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 22:00

Οριστικά υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς ο Δημήτρης Αγαθόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο για πολλά χρόνια πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και του Κοινωνικού Φαρμακείου, Δημήτρης Αγαθόπουλος, με αυτοδιοικητική πορεία στο δήμο Κιλκίς, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος σύμφωνα με την απόφαση της ανοιχτής διαδικασίας που ακολούθησε η συντονιστική ομάδα της κίνησης των πολιτών του προοδευτικού χώρου.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 20:33

Κυριακίδης: Έμφαση σε μέτρα πολιτικής υπέρ των αδύναμων

Γράφτηκε από τον

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (ΚΚΣ Κιλκίς).
Τον κ. Κυριακίδη υποδέχθηκαν η Διευθύντρια κ. Γεωργία Κυρλαγκίτση, το διοικητικό και υπαλληλικό δυναμικό του κέντρου και τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και υποστηρικτών του ΚΚΣ.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» λαμβάνοντας υπόψη την ξεχωριστή προσφορά του Δήμου Παιονίας στη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης του Ελευθερίου Βενιζέλου, την πολύτιμη συμπαράστασή του προς το Ίδρυμα και τη στενή συνεργασία στην οργάνωση των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη μάχη του Σκρα, αποφάσισε ομόφωνα να αναγορεύσει το Δήμο Παιονίας σε εταίρο του που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση που απονέμει το Ίδρυμα σε αυτούς που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες προς αυτό ή στην ιστορική μνήμη του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 20:48

Σύσκεψη για την πολιτική προστασία στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη συνεδρίασε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με αντικείμενο τη λήψη μέτρων για την πολιτική προστασία ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 20:59

Γιορτή Τρίτης Ηλικίας στο Δήμο Παιονία

Γράφτηκε από τον

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου σε αίθουσα δεξιώσεων στο Πολύκαστρο, η συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου.
Αφορμή η γιορτή τρίτης ηλικίας που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Με αέρα νίκης η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς. 

Μια νέα Δημοτική Κίνηση γεννήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018(ώρα 18:00) στο Αναψυκτήριο του Λόφου Αγίου Γεωργίου με σκοπό να υπηρετήσει τον τόπο μας, το συμφέρον του δημότη, να πάει το Δήμο Κιλκίς ακόμη πιο ψηλά και να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 21:02

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης σε εκδηλώσεις

Γράφτηκε από τον

Στην εκδήλωση ‘’Ας ερχόσουν για λίγο’’ προς τιμήν της Σοφίας Βέμπο.

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου και του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς παρέστη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στην αφιερωματική εκδήλωση με τίτλο ‘’Ας ερχόσουν για λίγο’’ προς τιμήν της Σοφίας Βέμπο της τραγουδίστριας της Νίκης το 1940.

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 21:38

Περιοδεία Δημήτρη Κυριακίδη στο Λεκανοπέδιο Μουριών

Γράφτηκε από τον

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 την Δημοτική Ενότητα Μουριών του Δήμου Κιλκίς.
Στον οικισμό του Σ. Σ. Μουριών είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να ακούσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου Μουριών με εκλεγμένους εκπροσώπους της Δ.Ε. Μουριών.

"Θέλουμε οι πολίτες, αφού θέσουμε υπόψιν τους το πρόγραμμα και τις θέσεις μας να κρίνουν το συνδυασμό μας και να μας ψηφίσουν για όσα εκφράζουμε. Θέλουμε και θα επιλέξουμε υποψηφίους που στα πρόσωπά τους ο πολίτης θα βλέπει το δικό του πρόσωπο" διακήρυξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου στην εκδήλωση που οργανώθηκε το Σάββατο στο Επιμελητήριο παρουσία 40 πολιτών - στελεχών κυρίως του ΚΙΝ.ΑΛ.