Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 10:05:04 μμ

Αυτοδιοίκηση

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 23:17

Οι Ενεργοί Πολίτες της Κοινότητας Δροσάτου

Γράφτηκε από τον

Ο συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΔΡΟΣΑΤΟ-ΔΟΙΡΑΝΗ-ΚΟΡΥΦΗ), ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και στις προκλήσεις των καιρών ανακοινώνουν τους τομείς δράσεις τους.
Διεκδίκηση της ανταποδοτικότητας για τους φόρους που πληρώνουν οι κάτοικοι αυτής της Κοινότητας με μορφή Δημοτικών τελών. 

Συμπληρώθηκε νικηφόρα το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στην Εκλογική Περιφέρεια Χέρσου. Δεν υπάρχουν εμπόδια όταν συνδυάζεται η εμπειρία με την ανανέωση και όταν υπάρχει όρεξη, αποφασιστικότητα και γνώση. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μας στην Ε.Περιφέρεια Χέρσου λαμπρύνουν με την παρουσία τους το ψηφοδέλτιο και  αποδεικνύουν ότι στην κοινωνία μας υπάρχουν ικανοί και άξιοι άνθρωποι που αποτελεσματικά θα εργαστούν για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε η κατάθεση του ψηφοδελτίου της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς από τον επικεφαλής της, υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Τσαντάκη.

Στις 26 Μαΐου η νίκη μας θα είναι νίκη όλων των δημοτών. Θα οδηγήσει πιο ψηλά την πόλη και τα χωριά μας, με έναν πιο σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο, με μεγαλύτερο βήμα συμμετοχής στην κοινωνία και στους νέους μας. Για να μοιραστούμε και να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για το καλύτερο αύριο.

Φίλες και Φίλοι

Σας καλωσορίζουμε  στην σημερινή μας εκδήλωση που είναι η απαρχή ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου, αφού σήμερα, όπως ορίζει ο νόμος,  καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο την σύνθεση του Συνδυασμού μας με την ονομασία «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Το Σάββατο 4 Μαΐου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, Γιάννης Φαχουρίδης και Τάσος Βασιλακάκης αντίστοιχα, κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Κιλκίς τις υποψηφιότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Περισσότεροι από 130 υποψήφιοι θα δώσουν τη μάχη των Δημοτικών – Κοινοτικών και Περιφερειακών Εκλογών στο Κιλκίς με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Αγαθόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμετέχω - Ο Δήμος στα Χέρια του Πολίτη", δικαίωσε απόλυτα το κεντρικό του σύνθημα: "Η άλλη πρόταση για το δήμο Κιλκίς". Το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαΐου παρουσίασε με έναν πρωτότυπο και ¨φρέσκο¨τρόπο τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.

Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου»! Για την Παιονία που μας ενώνει και μας αξίζει! Καλό αγώνα! Καλή νίκη!

Ο συνδυασμός μας παρουσιάζει υποδειγματική σύνθεση, το 31 %  των υποψηφίων συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και το 2014,  το 28% έχουν συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια  σαν δημοτικοί σύμβουλοι με άλλους συνδυασμούς στο παρελθόν και το 41 %  είναι νεοεισερχόμενοι στο στίβο της αυτοδιοίκησης που φέρνουν όρεξη και φρεσκάδα ιδεών!

Σήμερα Σάββατο, στις 8 βράδυ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, στο Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 111.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου