Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 4:06:02 μμ

Αυτοδιοίκηση

dimarxeio-kilkisΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στη συνεδρίασή του της 30ης Ιουνίου ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

georgantas3Έβγαλε είδηση η τελευταία συνάντηση του βιουλευτή Κιλκίς Γιθώργου Γεωργαντά με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Καρασμάνη την Τρίτη στην Αθήνα. Το αίτημα του δήμου Κιλκίς για παραχώρηση έκτασης στον πρώην ΚΕΓΕ με σκοπό την ανέγερση δυο σχολικών συγκροτημάτων ικανοποιήθηκε.

tonikidhsΤην πρώτη τους μετεκλογική συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΚΙΛΚΙΣ- Δήμος Αξιών”.
Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα “Βασ.Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 16 Ιουλίου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη ενώ χρειάσθηκε η προσθήκη καθισμάτων. Τα  μέλη της παράταξης υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Παύλος Τονικίδης ο οποίος ήταν και ο πρώτος ομιλητής κατά τη διαδικασία που ακολούθησε.

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 00:14

Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς τη Δευτέρα 30 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον

dimarxeio-kilkisΣυνεδριάζει τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, ώρα 19.οο το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με 19 θέματα στη ημερήσια διάταξή του, μεταξύ των οποίων και ορισμένα πολύ σημαντικά όπως αυτό της συζήτησης θεμάτων της ΔΕΥΑ Κιλκίς.
Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 11:20

Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες στους δυο δήμους

Γράφτηκε από τον

dhmotikes-koinothtes1Όλα τα ονόματα και οι σταυροί των νέων τοπικών συμβουλίων στο Δήμο Κιλκίς και Παιονίας.

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 21:34

Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς στον Μητροπολίτη Εμμανουήλ

Γράφτηκε από τον

sismanidhs-emmanouhlΣε εγκάρδιο κλίμα έλαβε χώρα, σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου, η συνάντηση του κ. Δημήτρη Σισμανίδη με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, στο γραφείο του στη Μητρόπολη του Κιλκίς.

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 23:58

Δήμος Κιλκίς - “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014”

Γράφτηκε από τον

Politistiko-kalokairiΠληθώρα συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων θα φιλοξενηθούν για μια ακόμη χρονιά στην πόλη του Κιλκίς, στο πλαίσιο του θεσμού του Δήμου Κιλκίς “Πολιτιστικό Καλοκαίρι”.  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 00:04

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

dimarxeio-kilkisΤο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και τα τα επίσημα τελικά αποτελέσματα των εκλογων στο Δήμο Κιλκίς καθώς και οι σταυροί όλων των υποψηφιών από το Πρωτοδικείο Κιλκίς.

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 00:04

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Γράφτηκε από τον

dimarxeio-polykastrouΤο νέο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας και τα τελικά επίσημα αποτελέσματα σε σταυρούς από το Πρωτοδικείο Κιλκίς.

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 00:27

Δήμαρχος ο Δ. Σισμανίδης εν χορδαίς και οργάνοις

Γράφτηκε από τον

sismanidhs-dhmarxosΤο βράδυ του Σαββάτου ελάχιστοι, πλην του Παύλου Τονικίδη, εκτιμούσαν ότι μπορούσε να ανατραπεί την επομένη το σαφές προβάδισμα του Δ. Σισμανίδη στο Δήμο Κιλκίς. Και όντως, χρειάστηκε να περάσει όλη η Κυριακή και μετά τα μεσάνυχτα να διαφανεί ο τελικός νικητής των εκλογών νέος Δήμαρχος Κιλκίς  Δ. Σισμανίδης.