Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 10:32:17 μμ

Αυτοδιοίκηση

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 17:33

Τονικίδης: Προσκαλώ όλους να στηρίξουν τον αγώνα μας

Γράφτηκε από τον

Ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί Συνδημότες, άλλη μια μάχη κερδήθηκε! Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η είσοδός μας στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς. Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, χωρίς ακραίες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 12:14

Επίσημα αποτελέσματα για το Δήμο Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Η μάχη στο δήμο Παιονίας κρίθηκε οριστικά το βράδυ των εκλογών με τον Κώστα Σιωνίδη να είναι ο νέος δήμαρχος, αγγίζοντας το 55%.

Το μεσημέρι της Δευτέρας για το δήμο Παιονίας το ΥΠΕΣ έδινε αποτελέσματα έχοντας ενσωματώσει τα 80από τα 87εκλογικά τμήματα, ποσοστό 91,95%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εμφανίζονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 09:26

Επίσημα αποτελέσματα για το Δήμο Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Η μάχη στο δήμο Παιονίας κρίθηκε οριστικά το βράδυ των εκλογών με τον Κώστα Σιωνίδη να είναι ο νέος δήμαρχος, ξεπερνώντας το 55%.

Το πρωί της Δευτέρας για το δήμο Παιονίας το ΥΠΕΣ έδινε αποτελέσματα έχοντας ενσωματώσει τα 67από τα 87εκλογικά τμήματα, ποσοστό 77,01%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εμφανίζονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε.

Κυριακίδης- Τονικίδης θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή για τη  θέση του Δημάρχου Κιλκίς  καθώς από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα οι δυο συνδυασμοί τους κερδίζουν καθαρά τις δυο πρώτες θέσεις.

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης το βράδυ της Παρασκευής με το κλείσιμο της προεκλογικής καμπάνιας του, μπροστά στο εκλογικό του κέντρο.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 12:44

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Παύλου Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Από το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το μήνυμα της μεγάλης νίκης της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» έστειλε η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Κιλκίς χθεσινή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία ογκώδους ακροατηρίου στην Πλατεία Ειρήνης.

Σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου και στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά", του υπ. δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, στο εκλογικό κέντρο του, 21ης Ιουνίου 111, στη διασταύρωση των ΤΑΧΙ.

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υπ. δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμετέχω - ο δήμος στα χέρια του πολίτη", Δημήτρης Αγαθόπουλος, ασκώντας σφοδρή κριτική στην "αυτοδιοικητική νομενκλατούρα" του Κιλκίς.

Η συγκέντρωση έγινε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου, στην αρχή του πεζόδρομου της 25ης Μαρτίου, ενώ στο ξεκίνημα και στο κλείσιμό της εμφανίστηκαν και τα χάλκινα της Γουμένισσας.

Την ίδρυση Κέντρου Ποντιακού και Προσφυγικού Ελληνισμού στη Νέα Σάντα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την προχθεσινή ομιλία του στην ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς. Η αποστολή της Νέας Σάντας ως ιστορικής έδρας δεν έχει εκπληρωθεί παρά το γεγονός ότι η Κοινότητα  είναι και το μεγαλύτερο πληθυσμιακό κύτταρο του Δήμου Κιλκίς, το πιο ζωντανό και δυναμικό κομμάτι της τοπικής του οικονομίας και το κέντρο των ιστορικών πολιτισμικών παραδόσεων του Πόντου.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 14:20

Η dream team του Δημήτρη Κυριακίδη στη Δ.Ε. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η dream team του Δημήτρη Κυριακίδη στη Δ.Ε. Κιλκίς