Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 12:22:05 μμ
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 20:35

Πεντζερετζής αντί Δημάκη στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Μάκης Πεντζερετζής θα ορκιστεί τελικά δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς στις 25 Αυγούστου αντί της Άννας Δημάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ο κ. Πεντζερετζής κέρδισε τελικά την ένσταση που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και κερδίζει την έδρα από την κα Δημάκη, και οι δύο υποψήφιοι με το συνδυασμό του Δημήτρη Τσαντάκη.

 

Έχοντας ως δικηγόρο τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο ο κ. Πεντζερετζής ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων του, διεκδικώντας αρχικά 13 ψηφοδέλτια της παράταξης για τη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης, όπου ήταν υποψήφιος, τα οποία και θεωρούσε έγκυρα. Εάν η παράταξη του κ. Τσαντάκη έπαιρνε 4-5 ψηφοδέλτια ακόμη στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης, τότε θα κέρδιζε την έδρα στην Ενότητα αυτή, αντί της Ενότητας Γαλλικού, όπου αρχικά την είχε κερδίσει με την κα Άννα Δημάκη.

Τελικά, το τριμελές Πρωτοδικείο Κιλκίς αποφάσισε πως τα οκτώ από τα 13 ψηφοδέλτια που είχαν ακυρωθεί από την παράταξη του κ. Τσαντάκη στην Δ.Ε. Πικρολίμνης ήταν έγκυρα και συνεπώς η παράταξη θα έπρεπε να πάρει την έδρα στην Πικρολίμνη αντί του Γαλλικού. Έτσι, ο κ. Πεντζερετζής ανακηρύσσεται δημοτικός σύμβουλος και έχοντας άμεσα εκτελεστή απόφαση του Πρωτοδικείου θα είναι αυτός που θα ορκιστεί στις 25 Αυγούστου.

Η απόφαση όμως αυτή έχει και μια… παράπλευρη απώλεια στην παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία χάνει την έδρα από τη Δ.Ε. Κρουσσών και την παίρνει στη Δ.Ε. Γαλλικού, με τον κ. Αϊβαζιώτη να είναι ο τυχερός που εκλέγεται τελικά.