Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, 9:29:41 μμ
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 23:29

Σε κλίμα συναίνεσης οι Δημαιρεσίες

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, που στην πρώτη του συνεδρίαση εξέλεξε το προεδρείο του, την Οικονομική Επιτροπή και αυτήν της Ποιότητας Ζωής.
Τόσο ο νέος δήμαρχος, Κώστας Σιωνίδης, όσο και ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής σήμερα της μείζονος μειοψηφίας, Χρήστος Γκουντενούδης, τόνισαν την ανάγκη ενότητας και συνεννόησης στο δημοτικό συμβούλιο, με ουσιαστικό διάλογο ανάμεσα στις παρατάξεις και χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις.


Είναι χαρακτηριστικό πως η εκλογή του προεδρείου έγινε δια βοής και με ομοφωνία! Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Καπουτζής, το όνομα του οποίου είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό από το δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη. Από την πλευρά της μειοψηφίας αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Φράγκος και γραμματέας η σύμβουλος της πλειοψηφίας Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη.
Όσον αφορά την Οικονομική Επιτροπή, πρόεδρός της είναι ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης και οι αντιδήμαρχοι που θα συμμετέχουν σ’ αυτήν είναι ο Θανάσης Τζούρτζος και ο Γιάννης Συμεωνίδης. Από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν τακτικά μέλη με 15 ψήφους ο Γιώργος Δουλκερίδης και ο Χρήστος Καραθόδωρος, ενώ από τη μειοψηφία ο Χρήστος Γκουντενούδης (9 ψήφους) και ο Δημήτρης Μπαβέλης (8).
Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία ο Γιώργος Γεωργίτσαρος (14) και η Ελένη Λιακοπούλου (14), ενώ από τη μειοψηφία ο Αιμίλιος Δεβετζόπουλος (2) και ο Γιώργος Φράγκος (2).
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος και συμμετέχουν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αδαμόπουλος και Γιώργος Γεωργίτσαρος. Από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν τακτικά μέλη η Ελένη Λιακοπούλου (15) και ο Αναστάσιος Μπαβέλης (15), ενώ από τη μειοψηφία ο Γιώργος Παμποράκης (9) και ο Βασίλης Τάσιος (9).
Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης (14) και η Μαρία Παλάνη (14), ενώ από τη μειοψηφία ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης (2).

Έκθεση εικόνων