Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 2:45:08 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, εβδομαδιαίας εφημερίδας του νομού Κιλκίς

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του νομού Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς  Δημήτρης Σισμανίδης απαντά στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για την κάκιστη εικόνα εντός της πόλης και των οικισμών με τους παγωμένους δρόμους και πεζοδρόμια: "Για να επιστρατεύσω ιδιώτες-μηχανήματα
χρειάζεται καθεστώς έκτακτης ανάγκης. Το ζήτησα και από το ΥΠΕΣ την περασμένη Πέμπτη και ακόμα δεν απάντησαν", μας είπε το πρωί της Τρίτης. Αργά το μεσημέρι όμως και μετά από επίμονες προσπάθειές του ο δήμος τέθηκε σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης και αμέσως ξεκίνησε η κινητοποίηση ιδιωτών για τις προσπάθειες αποχιονισμού εντός της πόλης.

Λόγω χιονόπτωσης - παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:

  • Ημαθία:
  • από το 82ο έως το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς)
  • στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου
  • από το 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Δασκίου.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε όλο το νομό Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Και οι δυο δήμαρχοι, Κιλκίς και Παιονίας, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και των παγωμένων δρόμων εντός των οικισμών.

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 22:31

Θα ξεχωρίσει

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Αγαθόπουλος, επικεφαλής του σχήματος «Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη», δεν είναι «χθεσινός» ούτε στην αυτοδιοίκηση ούτε στην πολιτική.
Η κάθοδός του στις εκλογές για πρώτη φορά ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης θα κάνει τη διαφορά. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του δηλώνουν πως δεν θα είναι «ένας ακόμη συνδυασμός» και θα αποδειχθεί στην πράξη το άνοιγμά του προς όλους τους δημότες της πόλης και των χωριών.

Μπορεί στην πόλη του Κιλκίς τα χιόνια και οι χαμηλές θερμοκρασίες να έχουν ταλαιπωρήσει τους κατοίκους της, να έχουν δυσκολέψει τις μετακινήσεις τους, υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος: η μετατροπή του Λόφου Αγίου Γεωργίου σε Αλπικό τοπίο. Κι όσοι δεν βρέθηκαν ή δεν περπάτησαν

περπάτησαν εκεί, απλά έχασαν τις μοναδικά ωραίες στιγμές του χειμώνα και του Κιλκίς.

Προλαβαίνετε κάτι λίγο ακόμα!

Κώστας Τερζενίδης

"Για πέμπτη συνεχή μέρα εντείνονται οι ενέργειες του Δήμου Κιλκίς για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου στην πόλη και στους οικισμούς του Δήμου", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κιλκίς.

"Τα μηχανήματα έργου (γκρέιτερ, αλατιέρες, τρακτέρ) επιχειρούν στο Κιλκίς και στα χωριά των έξι Δημοτικών Ενοτήτων ενώ σήμερα πεζοπόρα τμήματα βγήκαν με φτυάρια για τον καθαρισμό δρόμων της πόλης. Οι εργαζόμενοι του Δήμου, που δίνουν μάχη με το χιονιά αδιάλειπτα όλο αυτό το διάστημα, έχουν συνδράμει ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση το κτηνοτροφικό πάρκο Νέας Σάντας και  δρόμοι που οδηγούν σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία σε όλο το νομό Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Οι άσχημες συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους της πόλης και των χωριών καθώς και στις αυλές των σχολείων με το παγωμένο χιόνι, αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν αύριο το πρωί, οδήγησαν τελικά και τους δυο δημάρχους του νομού, Δημήτρη Σισμανίδη και Χρήστο Γκουντενούδη στην απόφαση να μην ανοίξουν τα σχολεία την Τρίτη, μετά και τις διακοπές των Χριστουγέννων.