Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 12:40:38 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με εορταστική διάθεση και ιδιαίτερη χαρά, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετέχει και φέτος στην Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, σε έναν από τους πλέον ιστορικούς θεσμούς του τόπου μας. Χθες, ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων, χορευτές του Τμήματος Παραστάσεων του ΛΕΚ θα «έσμιξαν τους κύκλους της παράδοσης» με άλλους συλλόγους της πόλης στην πλατεία του Δημαρχείου, και παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας.

Τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη-νήπια από το Πολυάνειο Ωδείο

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ιωάννη Βρούτση.

Θέμα: «Αδικαιολόγητες οι καθυστερήσεις της αποπεράτωσης των εργασιών κατασκευής του νέου κτηρίου του Οίκου Ευγηρίας και Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων του νομού Κιλκίς».

Κλιμάκιο της κυβέρνησης θα επισκεφθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου την πόλη του Κιλκίς. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκης μαζί με τον Υφυπουργό κ. Ζαριφόπουλο, ο Υφυπουργός Υποδομών, κ. Κεφαλογιάννης καθώς και ο Υφυπουργός Εργασίας, κ. Μηταράκης, συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργο Γεωργαντά θα επισκεφθούν τη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς, όπου θα έχουν συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης της ΔΙΒΙΠΕΚ.

Γράφει η Σοφία Ψαρρά Μέλος ΟΜ Παιονίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προεκλογικά η ΝΔ για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους δημιούργησε μια στρεβλή εικόνα γύρω από το προσφυγικό στηριζόμενη σε ψέματα καλλιεργώντας κλίμα φόβου. Αντιμετώπιζε το ζήτημα ως ευκαιρία να ανεβάσει τους τόνους αναδεικνύοντάς το σε βασικό και όντως έτσι είναι, καθώς αποτελεί κορυφαίο ζήτημα, που η ΝΔ όμως δεν το έχει δυστυχώς αντιληφθεί πραγματικά.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 23:29

Σε κλίμα συναίνεσης οι Δημαιρεσίες

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, που στην πρώτη του συνεδρίαση εξέλεξε το προεδρείο του, την Οικονομική Επιτροπή και αυτήν της Ποιότητας Ζωής.
Τόσο ο νέος δήμαρχος, Κώστας Σιωνίδης, όσο και ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής σήμερα της μείζονος μειοψηφίας, Χρήστος Γκουντενούδης, τόνισαν την ανάγκη ενότητας και συνεννόησης στο δημοτικό συμβούλιο, με ουσιαστικό διάλογο ανάμεσα στις παρατάξεις και χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις.

Η αύξηση του αριθμού των προσφύγων με τον σχεδόν διπλασιασμό τους μετά τη νέα άφιξη 1000 περίπου από τη Μόρια, επιτείνει τα από μακρού χρόνου γνωστά προβλήματα υποδομών στο Δήμο Παιονίας και ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης με επιστολή -υπόμνημά του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη θέτει το σύνολο των θεμάτων αυτών υπόψιν της κυβέρνησης, ζητώντας συγκεκριμένα μέτρα αρωγής προς την τοπική κοινωνία.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράταξη "Δήμος Αξιών" έκανε γνωστή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρότινος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σ. Μουριών Αναστάσιος Σελαλμαζίδης.
"Συμφωνώ απολύτως με την παραίτηση του συναδέλφου Γιώργου Μιχαηλίδη με τους λόγους που προέβαλε.