Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 7:13:06 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το Σάββατο 13 Ιουλίου ο ετήσιος χορός του "Ποντιακού" Μεταλλικού

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 11:30

Η κίνηση στα μικρά κόμματα

Η έντονη πόλωση κατέστρεψε τα λεγόμενα μικρά κόμματα και στο Κιλκίς.Η Νέα Δημοκρατία πιστώνεται με τη περικοπή στο μισό της δύναμης της Χρυσής Αυγής.

Εβδομάδα συγκεντρώσεων και συζητήσεων με τους γονείς των παιδιών των Τμημάτων Κολύμβησης είναι αυτή που διανύουμε στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς.

Σε μια πρώτη ανάγνωση "δεν γεμίζει το μάτι" ο τίτλος του υφυπουργείου στο οποίο κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (και στην χώρα προφανώς) ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς: Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής για την απλούστευση των διαδικασιών.

Με εντυπωσιακές φορεσιές, άριστη χορευτική παρουσία, και χορούς Γουμένισσας το τμήμα ενηλίκων του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας

Σε συνθήκες αφόρητης ζέστης διεξήχθη στα Τρίκαλα ελέω βουλευτικών εκλογών την Πέμπτη και την Παρασκευή ,το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων με πολύ μεγάλη συμμετοχή και υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και επιδόσεων .

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Με το νικηφόρο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, που έδωσε το γαλάζιο του χρώμα σε όλη την επικράτεια κρατώντας ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία του ελληνικού λαού για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας, με το νέο Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώνονται οι ομόκεντροι κύκλοι μιας εξόχως ενδιαφέρουσας όσο και κοπιώδους εκλογικής αναμέτρησης.

Φύσκα Κιλκίς: Αντάμωμα - Πανηγύρη 2019 την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου